FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Antonio Conceicao e dezamăgit: „Nu este normal ca un antrenor de pe primul loc să plece”

Antonio Conceicao
Antonio Conceicao

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 19:22

După ce a fost dat afară de la CFR Cluj, Toni Conceicao (57 de ani) a oferit primele declarații. La plecarea din România, antrenorul părea foarte dezamăgit de experiența scurtă de la Cluj.

Nu este normal ca un antrenor de pe primul loc să plece. Este a doua oară când se întâmplă asta cu mine la CFR. Cred că pe viitor nu voi mai urca pe primul loc. Voi sta pe locul trei, pe locul patru", a declarat ironic Conceicao.

Antrenorul nu a negat că au existat la un moment dat probleme în vestiar, dar relaţia generală cu jucătorii a fost una bună: "Am vorbit cu unii jucători, unii mi-au dat mesaje. Asta este viaţa de antrenor. Eu sunt sincer. Am avut o relaţie bună cu grupul. Am avut şi probleme, se întâmplă".

„Petrescu este o variantă, a făcut performanţă anul trecut, a câştigat titlul. Decizia este a administraţiei", a conchis portughezul.

În cel de-al treilea mandat al său la CFR, Conceicao a pregătit echipa în 30 de partide, în toate competițiile și are un palmares de 17 victorii, nouă remize și patru înfrângeri.

vezi și:

Bookmakerii nu-i cred pe șefii din Gruia! Antrenorul favorit la pariuri s-o preia pe CFR Cluj, înaintea lui Minteuan + toate cotele oferite

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
kordell
kordell  •  21 Februarie 2019, 16:46
Postat de moartea_din_vaslui pe 20 Februarie 2019, 19:50

Saracul Conceicao, chiar crede ca el a avut vreun rol la echipa aia. Pai arbitrii sunt cei care au rezolvat totul.. puncte, goluri etc..!

Bine ca-ti dai singur likeuri .

andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Februarie 2019, 22:32

daca te intorci si a 3 a oara dovedesti ca nu ai demnitate,asa cum sunt multi in tara asta la toate echipele..

cfrinho
cfrinho  •  20 Februarie 2019, 21:05

I s-a facut o mare nedreptate, a fost sabotat de oamenii lui Dan Petrescu, Mara si Bilasco care trag de DP sa revina pentru matrapazlacuri impreuna la CFR unde patron e un afon ce n-are nici o treaba cu fotbalul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează