FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Antonio Conceicao este noul antrenor al lui CFR Cluj! Prima reacție a portughezului

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 16:30

La nici o oră după ce au anunțat pe site-ul oficial despărțirea de Edward Iordănescu, clujenii și-au numit noul antrenor, pe Antonio Conceicao.

Antonio Conceicao (56 de ani) își va începe cel de-al treilea mandat pe banca lui CFR Cluj, după cele din 2009 și sezonul 2015-2016.

"Suntem bucuroși să vă anunțăm că Antonio Conceicao este, începând de astăzi, noul antrenor al CFR-ului! Tehnicianul portughez își va începe astfel cel de-al 3-lea mandat pe banca echipei noastre.

"Azi m-am întâlnit prima oară cu Varga (n.r. patronul lui CFR), am vorbit cu el, am semnat un contract până la finalul sezonului. Nu e imposibil să întoarcem scorul la Malmö, dar va fi dificil, la fel și cucerirea unui nou titlu. E o mare provocare pentru mine, n-a fost greu deloc să mă decid să vin aici. M-am întors acasă, iubesc acest club! Am venit pentru performanță, vreau să obținem lucruri importante împreună", a declarat Conceicao.

În precedentele două mandate, în 2009 și în sezonul 2015-2016, Conceicao a câștigat trei trofee, Supercupa și Cupa României în două rânduri, 2009 și 2016, iar noi, toți cei din club, îl vom susține pentru a face din nou performanță la Cluj. Conceicao îi va avea în staff-ul său pe Luis Baltazar, antrenor secund, Cristian Moldovan, antrenor cu portarii și Cristian Dragotă, preparator fizic", se arată pe site-ul campioanei României.

Antonio Conceicao a mai antrenat de-a lungul carierei echipe precum Braga, Naval, Estrela Amadora, Vitoria Setubal, Trofense, Belenenses, FC Brașov, Astra Ploiești, Moreirense, Olhanense, Al-Faisaly, Nea Salamina și Penafiel.

Citește și: EXCLUSIV Opoziția dezertează la CFR! Cutremur la toate nivelurile după plecarea lui Edi Iordănescu

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (41)
undergrant
undergrant  •  26 Iulie 2018, 19:06
Postat de juliusmad pe 26 Iulie 2018, 17:37

:))) bun comentariul mai putin partea de final :))

Fara Rapid, ce mi-a mai ramas?! Puteam sa trec la "***"?! :-D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  26 Iulie 2018, 18:22
Postat de de_pe_tarnave pe 26 Iulie 2018, 17:33

Tot Paszkany e patron?

Nici un caz stapanul vostru, bacali parnaiasul nu e!

indolentu
indolentu  •  26 Iulie 2018, 18:21
Postat de juliusmad pe 26 Iulie 2018, 17:49

inca unul care se uita in gura lui jiji :)) mai sunteti multi??

voi slujitorii care l considerati idol restu s amuza pe seama lui da daca nu ai prins acest aspect ie treaba ta

Vezi toate comentariile (41)
Comentează