FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Antrenorul a fost dat afară după un sezon dezastruos: "Îi urăm mult succes mai departe"

Adrian Neaga // Foto: Cristi Preda
Adrian Neaga // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 11 iunie 2018 18:58

Adrian Neaga, 39 de ani, nu va continua la ACS Poli și-n Liga a 2-a. ACS Poli Timișoara i-a mulțumit antrenorului cu care a retrogradat și i-a urat succes mai departe în carieră.

Neaga nu va rămâne nici în calitate de director sportiv, funcție pe care a deținut-o până-n aprilie, nici ca antrenor, post pe care l-a ocupat după demiterea lui Leo Grozavu.

Clubul a anunțat în această după-amiază, pe Facebook, că-i mulțumește lui Rică "pentru munca pe care a depus-o la clubul nostru, în calitate de director sportiv, respectiv în cea de antrenor. Îi urăm mult succes mai departe în cariera de tehnician!".

Totodată, președintele Radu Birlică a precizat pe site-ul grupării că va anunța în următoarele zile "componența staff-ului tehnic, precum și programul de pregătire al echipei până la începerea campionatului Ligii 2, ediția 2018-19. Suntem încrezători ca vom reuși stabilizarea situației financiare, deși va urma o perioadă extrem de grea, fiind obligatoriu ca într-un termen destul de scurt să găsim resursele pentru plata datoriilor către fotbaliști". 

9 meciuri a stat  Rică Neaga pe banca Timișoarei, toate în play-out. A bifat 3 victorii, două remize și 4 eșecuri

 

#PoliTimișoara îi mulțumește lui #AdrianNeaga pentru munca pe care a depus-o la clubul nostru, în calitate de director...

Publicată de Poli Timișoara pe 11 Iunie 2018

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
delphy08
delphy08  •  11 Iunie 2018, 21:34

Camasa alba are- a fost sau nu la miting???Antrenor pus de partid ,,o sa ajungem mai rau ca in perioada secretarilor de partid...Aia macar aveau o ierarhie ,acum totul e pe relatii si cumetriii,,,.

balauru48
balauru48  •  11 Iunie 2018, 20:04

Glandiatorule :)))

zagna
zagna  •  11 Iunie 2018, 19:55

Cine este acest birlica de schimba antrenorii ca pe ciorapi ? Dacă îl lasă pe Popa, TM era și la anul in L1. Păstrați-l pe birlica !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close