FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA, SÂMBĂTĂ, 21:00, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Antrenorul Astrei se teme după ultimul anunț al lui Dică: "Poate să se vaite de orice, dar nu de lipsa soluțiilor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 august 2017 18:28

Edward Iordănescu, antrenorul Astrei, recunoaște că-și face griji înaintea meciului cu FCSB, după ce a auzit că Nicolae Dică va folosi rezervele.

"Vor apărea şi la noi modificări în primul «11», să răspundem cu prospeţime. Înţeleg că şi la Steaua se poate întâmplă acest lucru. Steaua poate să se vaite de orice, dar nu de lipsa soluţiilor. Oricine intră, nivelul rămâne la standard ridicat. Indiferent de jucătorii care vor apărea, lucrurile se schimbă în măsură mică.

Steaua poate surprinde prin calitatea individuală şi prin fantezia jucătorilor. În rest, e o echipă pe care o cunoaştem foarte bine şi ştim la ce să ne aşteptăm. Steaua îşi permite să transfere tot ce doreşte, dar asta nu-i asigură succesul", a declarat Edward Iordănescu.

"Va trebui să fim extrem de echilibraţi, să producem un joc de echipă foarte bun. Dezavantajul principal e gradul de oboseală accentuat, care e greu de gestionat. Ca să joci împotriva unei echipe ca Steaua, care, indiferent de formă de moment, poate face diferenţa prin lucruri individuale, trebuie să răspunzi cu un joc de echipa bun, să poţi să alergi, să fii agresiv"
Edward Iordănescu, antrenor  Astra

Partida dintre FCSB și Astra se va juca sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
105576070159738
Helen White  •  11 August 2017, 19:14
Postat de observator_federal pe 11 August 2017, 18:57

Poate - oare? - patronul Niculae sa-i impuna lui Iordanescu Jr. sa creeze probleme suplimentare "ros-albastrilor", tocmai cand acestia deja au pierdut puncte pretioase cu Craiova si cu Iasul? Acum vedem daca si antrenorii au caracter...

Bine , acum lasa-ne .

observator_federal
observator_federal  •  11 August 2017, 18:57

Poate - oare? - patronul Niculae sa-i impuna lui Iordanescu Jr. sa creeze probleme suplimentare "ros-albastrilor", tocmai cand acestia deja au pierdut puncte pretioase cu Craiova si cu Iasul? Acum vedem daca si antrenorii au caracter...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează