FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CONCORDIA CHIAJNA 2-0

Antrenorul Chiajnei își urechează jucătorii: "N-au voie să se plângă" » Mesaj clar pentru Dinamo: "Să se teamă de noi"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 08:15

Concordia Chiajna a pierdut pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-2, însă antrenorul Ion Moldovan are și motive pentru a-și lăuda jucătorii. A fost mulțumit de ultima jumătate de oră și se așteaptă ca la meciul cu Dinamo echipa sa să aibă un joc diferit față de cel de azi. 

Tehnicianul ilfovenilor a comentat și ieșirile nervoase ale lui Ronaldo Deaconu și Răzvan Grădinaru atunci când aceștia au părăsit terenul. 

"Nu am reușit să scoatem puncte pentru că am respectat prea mult adversarul. În repriza a doua jocul a arătat diferit după ce am făcut schimbări, dar nu am avut deloc noroc.

Mi se pare firesc ca Deaconu și Grădinaru să răbufnească. Sunt doi jucători tineri, care au de învățat multe. Își doreau mai multe de la acest joc. Dar ei se vor comporta altfel pe viitor.

Aici nu sunt probleme financiare cum sunt în alte părți. Jucătorii nu au voie să se plângă. Mai ales că săptămâna asta vor ajunge cu salariile la zi.

CFR Cluj își merită locul în clasament acum. Are un antrenor bun, știe să-și motiveze jucătorii. Dar titlul se va decide în play-off. Ultimele 30 de minute din acest meci îmi dau speranțe că vom arăta bine cu Dinamo. Dinamo ar trebui să se teamă de noi, mai ales dacă ne uităm pe ultimele rezultate directe. CFR, FCSB și Craiova sunt echipele care se vor lupta pentru titlu", a zis Ion Moldovan la Look TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  06 Februarie 2018, 11:15
Postat de Vili Georgescu pe 06 Februarie 2018, 09:21

Are dreptate, numai că el vorbea de Alexandru Moldovan, unu' mic și rău și roșcat.

N-are dreptate ”marele dinamovist”. Cel caruia i se zicea ”caine rosu” a fost unul din fratii Nunweiller, unii zic ca Ion (Nelu), altii ca Lica...

156957794959669
Vili Georgescu  •  06 Februarie 2018, 09:21
Postat de mosvasile pe 06 Februarie 2018, 09:05

Unchiul meu-mare dinamovist-zicea ca dintre jucatorii lui Dinamo, i se zicea "cainele rosu",unuia Moldovan!

Are dreptate, numai că el vorbea de Alexandru Moldovan, unu' mic și rău și roșcat.

mosvasile
mosvasile  •  06 Februarie 2018, 09:05

Unchiul meu-mare dinamovist-zicea ca dintre jucatorii lui Dinamo, i se zicea "cainele rosu",unuia Moldovan!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează