FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - POLI IAȘI 0-0

Antrenorul Concordiei s-a enervat după ultimul meci: "Gata, îmi ajunge!" + De unde vine numele lui Ronaldo Deaconu

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 22:25

Concordia Chiajna și Poli Iași au terminat la egalitate, 0-0, în etapa a 8-a din play-out, un rezultat deloc bun pentru formația ilfoveană care rămâne în zona de retrogradare.

"Gata, îmi ajunge! Trebuie să marcăm! Spun același lucru după fiecare meci, dar, din păcate, nu reușim să marcăm. În schimb îmi felicit echipa pentru determinare.

În aproape aceeași componență, Iașiul a jucat în cupele europene. Noi trebuia să înscriem! Ne batem cu Pandurii pentru locul de baraj. Dacă-mi dă ceva încredere acum e determinarea jucătorilor", a declarat Dan Alexa, antrenorul Concordiei, la TV Dolce Sport.

Eugen Neagoe, antrenorul lui Poli Iași, s-a arătat și el dezamăgit de egalul cu Chiajna: "Sunt puțin dezămăgit că n-am câștigat. Am început jocul foarte bine, am avut 3 ocazii mari de a marca. Avem 9 jocuri în care n-am pierdut, 5 victorii și 4 egaluri. N-am reușit să marcăm în meciurile egale, dar am avut situații bune de a înscrie. Și ratările fac parte din joc".

"Dedic cele 300 de meciuri tatălui meu care este în spital. Am fost cu gândul tot meciul de azi la el. Sperăm la primul loc în play-out" Cosmin Frăsinescu (Poli Iași)

"Cred că i-am oferit parada etapei lui Caparco. Ar fi însemnat foarte mult să marchez la debut. Sper să-mi ajut cât mai mult echipa. Suntem încrezători pentru că la fiecare meci ne creăm ocazii. Tata a fost mare fan al lui Ronaldo brazilianul și de aceea m-a numit așa" Ronaldo Deaconu (Chiajna)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
811730288915362
Constantin Luca  •  29 Aprilie 2017, 10:25

ALEXA DUTE SI TE TUNDE DACA VREI SA ARATI CA UN OM SERIOS,TE CREZI ANTRENOR? CE INVATA CEI TINERI DELA TINE SA POARTE PLETE SI BARBA? DUTE DE TE SPALA,INGRIJESTE SA POTI ARATA CA UN OM CIVILIZAT,NU CA UNUL CARE TRAIESTE IN JUNGLA ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  28 Aprilie 2017, 23:06

mai carati-va dracului de tarani in liga 2-a,cu academia voastra de ...puscariasi!Auzi,acolo,academia voluntari,academia chiajna si ei au doua clase ca si trenul!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează