FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Antrenorul lui CFR, tăios înaintea duelului cu Sepsi: "Nu a fost deloc ușor să înghit informațiile apărute în presă"

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 12:34

Aflată într-o formă ascendentă după ultimele rezultate din Liga 1, CFR Cluj se gândește doar la victorie în deplasarea de duminică de la Sfântu Gheorghe.

Fără înfrângere după eșecul de pe teren propriu în fața Viitorului, CFR Cluj începe o serie de trei meciuri consecutive departe de "casă", însă antrenorul clujenilor pare îngrijorat mai degrabă de situația contractuală a elevilor săi.

Cu apele liniștite în Gruia după instalarea lui Daniel Stanciu în funcția de director sportiv, tehnicianul portughez a ținut să arunce o ultimă săgeată către cei care i-au contestat postul pe banca ardelenilor.

Acesta a continuat: "Este plăcut să fim pe primul loc, dar cel mai important este să fim acolo la sfârșitul competiției. Ar fi excelent să rămânem în fruntea clasamentului, dar campionatul este lung. Consider că va trebui să jucăm bine, nu așa cum am făcut-o în a doua repriză cu Iașiul, așa că în ultima săptămână am muncit foarte mult pentru a întări constanța echipei.

În meciul cu Sepsi nu voi putea conta pe Hoban, el are probleme medicale după accidentarea din meciul cu Poli, Moutinho și Peteleu vor lipsi din lot, iar Culio este suspendat. Sepsi este o echipă competitivă, am văzut câteva meciuri, cred că va trebui să ne ridicăm la un nivel și mai ridicat, mai ales că urmează să înfruntăm echipe cu un stil de joc pozitiv, precum Gaz Metan sau Botoșani", a precizat Conceicao la conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi OSK.

"Eu sunt mereu calm, nu cred că m-ați văzut vreodată nervos, deși nu a fost deloc ușor să înghit toate informațiile vehiculate în presă, mai ales că apăreau știri în ziua meciurilor pentru a destabiliza echipa. Atât am cerut doar, puțin respect pentru antrenorul Antonio Conceicao, pentru că am lucrat mereu cum am știut eu mai bine! Așa e în România, pierzi un joc și ești dat afară, dar eu îmi fac treaba în continuare la fel de bine, am ajuns la un consens cu cei din conducere, nu mă voi schimba!

Noi știm de ce jucători avem nevoie, dar în acest moment nu s-a speculat concret niciun nume. Pentru mine este mai importantă situația jucătorilor care vor intra în ultimele 6 luni de contract, consider că este esențială continuitatea la echipă. Camora, Culio, Hoban sunt doar câțiva dintre cei 6-7 jucători care își termină contractele, vom avea discuții cu fiecare în parte pentru a negocia continuarea colaborării", susține portughezul.

"Am avut plăcerea de a vorbi de câteva ori cu Ilie Balaci, a fost o persoană foarte simpatică. Este trist că un om de 62 de ani a sfârșit atât de repede, atât de tragic. Un mare fotbalist, care a scris istorie atât pentru echipele de club, cât și pentru naționala României. Condoleanțele mele sincere pentru echipă, fani și familie!" Antonio Conceicao, antrenor CFR

"Sepsi este o echipă foarte bună, cu un antrenor care știe să așeze echipa în teren. Ne-am pregătit foarte bine, ne dorim să nu mai cădem de pe primul loc. Avem trei meciuri în deplasare, dar nu ne gândim la asta, este tot mai multă liniște în cadrul clubului, echipa este mult mai unită!" Andrei Mureșan, fundaș CFR

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează