FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - CONCORDIA CHIAJNA 0-5

Antrenorul lui Juventus București e dezamăgit: "E o pată neagră. Trebuie schimbat ceva în iarnă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 20:09

Marin Barbu, antrenorul lui Juventus București, a fost extrem de dezamăgit de echipa sa, care a pierdut pe teren propriu în meciul cu Concordia Chiajna, scor 0-5.

"Prea multe n-ar mai fi de spus după această înfrângere dureroasă, rușinoasă. Nu știu când a mai pierdut echipa asta cu 0-5. E o pată neagră pe imaginea clubului, a jucătorilor și antrenorilor. Eu am tras un semnal de alarmă de la meciul cu Craiova.

Probleme mari financiare nu prea sunt.

Cred că sunt momente în timpul meciului în care, indiferent cât de bun e antrenorul, trebuie să mai joace și jucătorul din orgoliu măcar.

Vom vedea la iarnă ce se întâmplă. Ceva trebuie schimbat. Când pierzi cu un asemenea scor, e vina mea", a declarat Marin Barbu la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
200330753699692
Ioska Cotoz  •  25 Noiembrie 2017, 08:54

aceasta echipa fara teren fara spectatori nu avea ce sa caute in liga 1.o conditie de baza pentru pentru obtinerea licentei ar fi obligatia de a avea teren corespunzator si a vinde cel putin 2000 de abonamente.urmaresc meciurile din liga1 dar cand joaca Juventus nu ma uit pentruca nu imi place cand vad tribunele goale.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  24 Noiembrie 2017, 20:38

Cea mai buna treaba ar fi sa schimbe liga :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează