FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Antrenorul lui Poli Iași e dispus să-l lase pe Andrei Cristea la FCSB: "Așteptăm oferta lui Becali" + Declarația războinică a lui Stoican

Articol de - Publicat luni, 30 iulie 2018 19:00

Flavius Stoican le-a răspuns colaboratorilor lui Becali, care nu cred în Andrei Cristea. 34 de ani. Și are planuri mari cu ieșenii: ”Vreau în play-off, iar la anul să ne batem la titlu”.

Politehnica a ieșit bine din primele două teste importante al noului sezon. Remiză la Craiova, acolo unde în play-off-ul sezonului trecut pierdea cu 4-1, și un 1-1, în Copou, cu Astra, care-i luase 6 puncte în aceeași fază a stagiunii precedente (3-0, 3-0).

Echipa a avut multe momente de fotbal bun, ceea ce le-a ridicat moralul și încrederea jucătorilor și staff-ului. Atât de mult, încât sunt convinși că vor pleca neînvinși și de pe Național Arena, sâmbătă, la finele confruntării cu FCSB.

Frăsinescu, autorul golului cu Astra, avertizase duminică: "Suntem pregătiți pentru orice. Mergem la București ca să câștigăm, ne propunem mereu victoria. Ne-am clădit această mentalitate, iar Flavius ne încurajează să gândim permanent că putem bate pe oricine".

La rându-i, într-un interviu acordat postului Digi 24 Iași, Stoican le-a replicat colaboratorilor care l-au sfătuit pe Gigi Becali să nu-l achiziționeze pe decarul său, Andrei Cristea: "Cota lui Andrei va fi și mai mare săptămâna viitoare, pentru că va face un meci mare cu FCSB. Colaboratorii lui Gigi vor avea o altă părere. Așteptăm oferta lui. O vom analiza la club și vom vedea ce facem".

Antrenorul în vârstă de 41 de ani are gânduri mari cu Poli: "Sezonul trecut eram ironizați când vorbeam de play-off și uite că ne-am calificat. Și acum vrem în play-off. Iar la anul mă gândesc să ne batem la titlu!". 

400.000 €e cota lui Andrei Cristea, 34 de ani, pe transfermarkt.de

2020e anul în care îi expiră lui Cristea contractul cu Poli recent prelungit

1.200.000 €primește Iașiul din sponsorizări, bani cu care își asigură bugetul pentru 2018-2019

" Steaua a reprezentat un capitol frumos din viața mea pe care nu am cum să-l uit vreodată. Au fost momente incredibile în Europa alături de Dică și MM Stoica. Sunt mândru că am jucat la cea mai mare echipă din fotbalul românesc, dar acum sunt la Iași. Îi mulțumesc domnului Becali că are încredere în mine!"
Andrei Cristea pentru GSP.ro

Citește și: EXCLUSIV Andrei Cristea reacționează după ce Becali a zis că-l vrea la FCSB: "Sunt încântat"

Jucătorul dorit de Becali are șanse reale să ajungă la FCSB: "Ne așezăm la negocieri și discutăm"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
antalmihai
antalmihai  •  30 Iulie 2018, 22:38

nu va veni oferta, caterica-adica nesimtire=becalisme!

atentu
atentu  •  30 Iulie 2018, 21:17
Postat de atentu pe 30 Iulie 2018, 21:15

Măi ***, te supără adevărul ? Cine *** a publicat articolul în care puşcăriaşul îşi mâna oile pe o şosea cu măturoiul, nu voi, *** ? Cineva care-şi mână oile de la spate ce este, academician sau cioban la stână, *** ?!

Rămâne valabilă urarea, poftă bună !

atentu
atentu  •  30 Iulie 2018, 21:15
Postat de atentu pe 30 Iulie 2018, 21:09

***

Măi ***, te supără adevărul ? Cine *** a publicat articolul în care puşcăriaşul îşi mâna oile pe o şosea cu măturoiul, nu voi, *** ? Cineva care-şi mână oile de la spate ce este, academician sau cioban la stână, *** ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează