FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Anunț de ultim moment în cazul lui Alexandru Ioniță: "Îl așteptăm să semneze"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 19 decembrie 2017 21:05

Dani Coman, președintele Astrei, speră că Alexandru Ioniță (23 de ani), vedeta echipei, va accepta propunerea de prelungire venită din partea clubului. Oficialul mărturisește că, până acum, nimeni nu a înaintat o ofertă concretă pentru fotbalistul fostei campioane. 

"Este adevărat că Alexandru Ioniţă e un jucător dorit, dar la fel de adevărat e că nu am primit nicio ofertă scrisă pe numele lui Alexandru Ioniţă. Dacă vom primi, cu siguranţă ne vom pune la masa negocierilor.

Cert e că noi i-am făcut o propunere de prelungire a contractului, dar el e plecat patru-cinci zile din Bucureşti. Da, îl aşteptăm să revină şi să prelungim acest contract pe care-l mai are încă un an. Ioniţă mai are încă un an contract, nu șase luni.

Pe noi, Ioniţă ne ajută foate mult, dar la fel de mult l-a ajutat şi clubul Astra pe Ioniţa să ajungă la nivelul la care e în momentul de faţă. Personal, îmi doresc foarte mult să-şi prelungească. Dacă agentul lui va găsi o echipă foarte bună, care să-l mulţumească atât pe el, cât şi clubul, să fiţi convinşi că noi îl vom lăsa să plece. Niciodată nu am ţinut un jucător cu forţa", a declarat Dani Coman, la TV Telekom Sport.

10 goluria reușit Ioniță pentru Astra în acest sezon 

Kayserispor, CSU Craiova și CFR Cluj sunt câteva dintre echipele care și-au manifestat interesul pentru jucătorul de 23 de ani. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
maradona5
maradona5  •  19 Decembrie 2017, 23:46
Postat de cristi_butelie pe 19 Decembrie 2017, 23:27

Ala e chiar mai jalnic decat mos alpin :))))))

Cum dai butelia ?

cristi_butelie
cristi_butelie  •  19 Decembrie 2017, 23:27
Postat de roja_azul76 pe 19 Decembrie 2017, 22:52

Revelionul este rezervat de catre catalina, exact ca si anul trecut. O sa o vedem in toata splendoarea ei vorbind singura ca televizorul. "La multi ani, timm....La multi ani, catalynn":)))))

Ala e chiar mai jalnic decat mos alpin :))))))

roja_azul76
roja_azul76  •  19 Decembrie 2017, 22:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Revelionul este rezervat de catre catalina, exact ca si anul trecut. O sa o vedem in toata splendoarea ei vorbind singura ca televizorul. "La multi ani, timm....La multi ani, catalynn":)))))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează