FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunț de ultimă oră! Cristi Borcea nu revine la Dinamo din cauza lui Gigi Becali: "Asta mi-a zis"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 11:52

Gigi Becali, patronul FCSB, a discutat cu Cristi Borcea despre revenirea acestuia la Dinamo și, potrivit declarațiilor acestuia, fostul acționar al echipei roș-albe nu ar mai vrea să mai investească în fotbal, deși existau informații că ar plănui să se întoarcă.

"Eu am vorbit cu Borcea. Nu revine în fotbal. Mi-a zis «Chiar dacă îmi dă cineva clubul gratis nu mă mai bag. Păi am intrat la pușcărie din cauza lui Dinamo și am pierdut bani». El nu a pierdut bani mulți pentru că la Dinamo erau mai mulți acționari.

Mi-a zis «Nașule, dacă nu erai așa puternic poate mă băgam. Dar nu mă pot bate cu tine. Ce să fac? Să fiu mereu pe locul 2? Mie îmi place să fiu pe locul 1». El nu poate să se bată cu mine, din punct de vedere financiar", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Cristi Borcea se află în continuare sub arest după condamnarea primită în martie 2014 în Dosarul Transferurilor. Acesta ar urma să fie eliberat în luna aprilie a acestui an.  Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (70)
ray51
ray51  •  24 Ianuarie 2018, 12:55

Mister Iohannis, in fotbal au loc penalii?

duta_dd
duta_dd  •  24 Ianuarie 2018, 08:44

Doamne ajuta! sa ramana acolo unde este! Din cauza *** este Dinamo in situatia de fata!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lucghencea
lucghencea  •  23 Ianuarie 2018, 20:23

Ce si-au mai batut joc sarlatanii si de STEAUA dar si de Dinamo ! Si ce CLUBURI SUPER erau odinioara in trecut ! Bine ca STEAUA a RENASCUT in 2017 in Ghencea si n-ar fi rau ca si Dinamo si Rapid sa revina in matca si sa termine cu patronii penali din ultimii 20 de ani aprox . si sa gaseasca alte solutii si oameni seriosi . Jos si cu becali , jos si cu borcea caci au castigat enorm din fotbal pe toate planurile dar performantele autentice le-au obtinut cei dinaintea lor !

Vezi toate comentariile (70)
Comentează