FOTBAL  »  Superliga  »  DEPUNCTARE

Anunț de ULTIMĂ ORĂ! Două echipe din Liga 1 depunctate + surpriză în licențierea pentru cupele europene

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 mai 2017 16:50

ASA Târgu Mureș și Pandurii au fost anunțate că vor fi depunctate în sezonul următor. Ardelenii vor avea -6 puncte, însă nu vor avea de suferit pentru că nu vor juca în Liga 1 la anul.

Echipa lui Flavius Stoican va avea minus 3 puncte și ar putea avea de suferit dacă în sezonul următor va continua în prima ligă, anunță News.ro.

Comisia de fond de licențiere din cadrul FRF a decis acest lucru. De asemenea, dintre toate echipele care au cerut licență pentru Liga 1, FC Brașov și Olimpia Satu Mare au primit aviz negativ din cauza datoriilor.

Sursa citată anunță că FC Voluntari, formație aflată pe locul 4 în play-out, dar în finala Cupei, intenționează să depună dosarul pentru a obține licența pentru cupele europene.

Ilfovenii ar fi avut datorii pe care trebuiau să le plătească până la 31 martie, însă au fost achitate o lună mai târziu. Decizia finală va veni pe 31 mai. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
indolentu
indolentu  •  20 Mai 2017, 23:44
Postat de roscaclaudiu pe 20 Mai 2017, 21:59

Nu poate sa plateasca banii pentru tranferul lui Chipciu pentru ca este o alta echipa (Sporting Pitesti,de unde o fi rasarit si asta) care tot depune memorii pentru ca vor si ei o parte din bani si ii sint respinse toate memoriile, dar ei continua sa puna memorii si impiedica pe Steaua sa plateasca banii aia lui FC Brasov.

trebuia sa platiti banii la pitesti cind l ati vindut la fecesebe nu acum.nu scria clar ca brasovu trebuie sa plateasca procentu respectiv la o ieventuala vinzare?e vinzarea aia s a facut catre fecesebe nu catre belgieni nu de la brasov l a cumparat anderlecht da din banii luati de la fecesebe pe chipciu de ce n ati platit la pitesti?asta una si doi acu nici astora de la pitesti n ar mai trebui sa le dea federatia dreptate iei ce au pazit in urma transferului la fecesebe de unde de fapt trebuiau sa si ia procentu?au tacut milc si s au trezit acu ca suma ie mai mare.

roscaclaudiu
roscaclaudiu  •  20 Mai 2017, 21:59
Postat de sadiku pe 20 Mai 2017, 18:27

'' De asemenea, dintre toate echipele care au cerut licență pentru Liga 1, FC Brașov și Olimpia Satu Mare au primit aviz negativ din cauza datoriilor. '' FCSB a platit datoria catre FC BRASOV ???

Nu poate sa plateasca banii pentru tranferul lui Chipciu pentru ca este o alta echipa (Sporting Pitesti,de unde o fi rasarit si asta) care tot depune memorii pentru ca vor si ei o parte din bani si ii sint respinse toate memoriile, dar ei continua sa puna memorii si impiedica pe Steaua sa plateasca banii aia lui FC Brasov.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  20 Mai 2017, 21:51
Postat de Tatar Alexandru Ioan pe 20 Mai 2017, 19:36

Adica,pentru voluntari,echipa sustinuta de doua ***(pereche!) psd-iste exista o alta lege decat pentru restul echipelor!Plus ca cei de la Curtea de Conturi cu...*** vacaroiu si sarbu la..timona,au dormit-in loc sa aplice legea care interzicea finantarea echipei de catre primarie!,,antrenandu-se pentru somnul de...veci!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează