FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Anunț imens pentru fanii dinamoviști » Când ar urma să înceapă construcția noului stadion

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 17:40

După luni de zile în care subiectul a dispărut din actualitate, dinamoviștii au primit astăzi o veste bună în ceea ce privește situația noului stadion. Cristi Hîldan, fratele regretatului Cătălin Hîldan, a dezvăluit astăzi că lucrările la noua arenă a lui Dinamo ar urma să înceapă în luna martie. 

"Din ce știu eu, primul buldozer la Velodrom va intra în luna martie a anului viitor! Mai sunt aproximativ 4 luni de așteptare.

Chiar zilele acestea ni s-a stricat instalația de încalzire în vestiar și am mers la conducerea clubului sportiv. Ni s-a transmis că nu se poate repara pentru că urmează să fie dărâmat. Norocul nostru e că luăm vacanță la începutul lui decembrie și după aceea am înțeles că ne vor da un nou spațiu unde să ne facem vestiar", a declarat Cristi Hîldan, antrenorul echipei de rugby a CS Dinamo și un membru important al proiectului socios "Doar Dinamo București".

Noua arenă a lui Dinamo nu se poate construi pe amplasamentul actualului stadion, ci lângă, în locul vechiului Velodrom. Viitoarea construcție ar urma să aibă o capaciate de 18.000 de locuri, fără pistă.

Vezi și: 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (29)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 Noiembrie 2018, 09:53
Postat de fcsbist.de.mic pe 09 Noiembrie 2018, 00:39

Cand nu-ti place pista ajungi la lucruri nefiresti mai devreme sau mai tarziu...

:))))))) Just.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  09 Noiembrie 2018, 00:39
Postat de standart pe 08 Noiembrie 2018, 21:58

Un stadion construit intr-o pozitie nefireasca din cauza unor militieni care nu renunta la privilegii! Halal pch, va doresc umilinte maxime inainte de faliment.

Cand nu-ti place pista ajungi la lucruri nefiresti mai devreme sau mai tarziu...

1198766430181192
Abigail Laslas  •  09 Noiembrie 2018, 00:14

psdracnea nu mai are bani de salarii, si astia viseaza ca le face stadion. halal

Vezi toate comentariile (29)
Comentează