FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Anunț oficial! CFR Cluj, a doua lovitură pe piața transferurilor: "Ne-am înțeles cu jucătorul, luni semnează contractul" + Șanse mari să vină și Ioniță

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 20:31

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, a dezvăluit în această seară că "feroviarii" s-au înțeles definitiv cu George Țucudean (26 de ani), atacantul celor de la Viitorul.

"Am vorbit cu Țucudean înainte de Crăciun. Luni semnează contractul. E jucătorul nostru, de luni urmează să se alăture echipei", a spus Mureșan.

Țucudean e al doilea transfer reușit de CFR Cluj în această seară, după ce l-a mai luat pe Costache de la Dinamo contra sumei de 700.000 de euro. 

11 goluria reușit Țucudean în acest sezon, fiind pe locul 2 în clasamentul golgeterilor, în spatele lui Gnohere, care a înscris de 12 ori

Totodată, președintele clujenilor a mărturisit că CFR va face tot posibilul pentru a-l aduce și pe Alexandru Ioniță, fotbalistul celor de la Astra. 

"A avut loc o discuție cu Astra, deocamdată nu e rezolvată această problemă. Ioniță e un jucător bun, ne-ar plăcea să-l aducem, să vedem dacă putem să-l luăm. Nu pot da amănunte mai multe, dar noi îl vrem cât mai repede pe Ioniță. Vom încerca să îl transferăm", a declarat Iuliu Mureșan, la TV Digi Sport.

"Suntem în discuții avansate cu doi-trei jucători, s-ar putea să mai facem transferuri. Jucătorii pe care îi urmărim sunt și din campionat și din străinătate"
Iuliu Mureșan

"Din ce știu eu, în câteva zile se va decide clar ce se întâmplă cu Ioniță, dacă merge la CFR sau rămâne la Astra. Trebuie să se clarifice cât mai repede situația lui"
Narcis Răducan

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (31)
1281402458557034
Danut Rendes  •  06 Ianuarie 2018, 16:15

A 17 a lovitura.. Un jucător pe care toți l pt lăsat liber, asta da lovitura!

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Ianuarie 2018, 10:01
Postat de onduku pe 05 Ianuarie 2018, 23:40

Acelasi articol, rescris de 100 de ori. Super!

Mai trece vremea ,nici ziaristii nu sunt vinovati de circul asta.Nici de Tucudean nu e sigur CFR-ul.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  06 Ianuarie 2018, 07:56

*** 3 lovituri: 1)in urma cu o saptamana a semnat (semnatura digitala) tucudean .2)luni va semna tucudean pe contractul original.3) spre sfarsitul saptamanii contractul va fi predat la liga.BONUS odata cu inceperea perioadei oficiale de transferuri,liga va inregistra contractul lui tucudean.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează