FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunț surpriză făcut de Anamaria Prodan: "Reghe înapoi la FCSB? De ce nu?" » Ce alt antrenor i-ar putea lua locul lui Dică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 18:23

Anamaria Prodan crede într-o revenire a lui Laurențiu Reghecampf la FCSB, chiar dacă nu curând, pentru că soțul impresarei se simte foarte bine la Al Wahda. 

Îl vede însă pe Nicolae Dică colaborând cu Edward Iordănescu, cel despre care s-a spus în mai multe rânduri că ar putea ajunge la FCSB. 

"Reghecampf s-ar întoarce la FCSB să lucreze cu Gigi Becali. De ce nu? Nu s-a mai întors o dată? Deocamdată e bine acolo unde e. E respectat, are liniște. Vom vedea mai târziu.

Văd și o colaborare Edi Iordănescu - Gigi Becali. Cred că Edi nu e foarte diplomat, maleabil. Acolo să mai lucreze. În rest, are tot ce-i trebuie", a zis Anamaria Prodan la TV Telekom Sport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
alexzece
alexzece  •  06 Septembrie 2018, 22:35
Postat de ion.ionescu pe 06 Septembrie 2018, 12:42

De câteva zile, e o campanie mediatică incredibilă pentru "palmierul" Prodanca ! Măcar aţi luat ceva bani sau nu mai aveţi ce scrie ?

Parca nu ii mai pronuntau numele,nu?Mi-e sila!

ion.ionescu
ion.ionescu  •  06 Septembrie 2018, 12:42

De câteva zile, e o campanie mediatică incredibilă pentru "palmierul" Prodanca ! Măcar aţi luat ceva bani sau nu mai aveţi ce scrie ?

ray51
ray51  •  06 Septembrie 2018, 10:36

Dupa Ana, Edi trebe sa-nvete cum e sa stai 'preș' !... A devenit glumeata si 'inteleapta' tipa.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează