FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Anunț surpriză! Un fotbalist integralist în primele 7 etape a fost dat afară azi! Altul a fost trimis la echipa a doua

Articol de - Publicat marti, 04 septembrie 2018 18:02

Conducerea lui FC Hermannstadt taie în carne vie. Primii vizați: fundașul dreapta Alexandru Coman și mijlocașul Alexandru Curtean. Primului i s-a reziliat contractul scadent în 2020, iar Curtean a fost expediat la echipa a doua.

Deocamdată! Surpriza mare a fost renunțarea la Coman, care a fost integralist în toate cele 7 etape disputate până acum în acest sezon. Un tip conflictual, jucătorul susține că nu i s-au dat niciun fel de explicații: "Am auzit doar «nu știu» de la ei. Am reziliat de comun acord.

Mai am de primit bonusurile din acest sezon și prima de promovare, însă nu mi-ar fi convenit să stau fără să joc, nici dacă aș fi fost cu banii la zi".

Contactat ieri, președintele Teodor Birț a explicat că "deciziile s-au luat în cadrul unei ședințe pe care am avut-o cu antrenorul Alex Pelici. S-a pus problema renunțării la unii dintre jucători și el l-a nominalizat pe Coman. Iar pe Curtean am decis să-l trimitem la echipa a doua. Dar mai sunt și alți jucători, nu vreau să dau nume acum, care au fost avertizați". 

5,85 e medianotelor lui Alexandru Coman în Gazeta Sporturilor. A fost integralist în toate cele 7 etape disputate

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează