FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunț teribil pentru Dinamo: "Nu îl văd pe Contra terminând sezonul pe bancă" » Un idol al fanilor explică forma slabă a lui Nemec și Hanca

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 16:30

Fostul atacant al lui Dinamo, Ciprian Marica, este de părere că antrenorul Cosmin Contra nu va termina actualul sezon pe banca echipei roș-albe.

"Mă tem că nu îl văd pe Cosmin Contra terminând pe acest campionat la Dinamo. Așteptările sunt foarte mari. În plus, nu cred că îi sunt îndeplinite toate dorințele lui Contra", a spus Marica la TV Digi Sport.

Și Marius Niculae a vorbit despre situația de la Dinamo, spunând că echipa trebuie să se întărească și că Nemec și Hanca nu mai dau un randament bun pentru că se așteptau să plece.

"Nu mi se pare normal să plece jucători în timpul campionatului. Trebuie să fie acoperite acele posturi cu jucători de aceeaşi valoare. Dinamo trebuie să se întărească foarte mult. Să ne uităm la CFR că s-a întărit şi se luptă la titlu. Steaua a început mai prost, dar a arătat că poate să îşi revină cu Sporting.

Eu cred că Nemec şi Hanca se aşteptau să plece în această vară şi de asta nu mai au concentrarea de anul trecut, atunci când făceau diferenţa. Mie mi-a plăcut atitudinea jucătorilor din meciul cu CFR (0-1), nu şi în meciul cu CSM Poli Iaşi (1-2)", a declarat și Niculae la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
1454808041262078
Johnny Roth  •  19 August 2017, 07:45

Cred ca e o chestiune de timp scurt ! Dinamo va reintra lejer in forma dupa meciul cu Voluntari !!!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  18 August 2017, 09:21

dinamo cara trei pietre de moara in carca acest sezon: hanca, filip si nemec. asta este atitudinea la dinamo inca de pe vremea lui borcea: cine face un sezon mai rasarit pleaca! palici nu a jucat nimic-nimic sezonul trecut, nu a mai vrut muschiu' lui... marius are perfecta dreptate.

zizu
zizu  •  17 August 2017, 20:35
Postat de steaua1986forever pe 17 August 2017, 16:56

Bal bal vad ca nu e voie pe aici. E ceva grav, o insulta incredibila. Peltic e voie? Ca e peltic omul respectiv, nu e nici o rusine in asta. Aici e vorba de "fecesebistul Marius Niculae" care e un fin cunoscator al fotbalului, a plecat dat afara si de la Rinamo unde facuse un sezon de exceptie, despre Maricica, nu mai zic nimic, mi-am exprimat parerea in multe randuri, el e "intaiul user de feisbuc al tarii", nu mai joaca fotbal de cel putin 10 ani, am spus-o inclusiv cand unii se incapatanau sa il aduca la Nationala desi el se lasese de ani de zile de fotbal, cand a venit la FCSB am zis ca e teapa tepelor, se pare ca am avut dreptate cam cu tot ce am zis. Uite, ca sa te linistesti, iti mai dau o predictie (asta ca nu o sa stea Contra prea mult e din 'putul gandirii' cred ca o stiu si copiii de pe la gradinite) : anul asta e obligatoriu sa ia cefure campionatul iar rinamo sa le dea (din nou?) meciuri in playoff. Antrenorul lui rinamo la vremea respectiva o sa fie.......Miriuta. Daca nu ai inteles, iti desenez...

sa inteleg ce? ca vad ca delirezi mai ceva ca stucan despre chirila si ion2010..

Vezi toate comentariile (33)
Comentează