FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunțul făcut de Răzvan Burleanu în privința noului stadion al lui Dinamo: "Noi, ca Federație, asta ne dorim"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 19:18

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat că Dinamo va avea un stadion modern până în anul 2021, chiar dacă va fi mai dificil decât la celelalte arene.

"Toate stadioanele vor fi gata pentru EURO 2020, mă refer la cele 3 (n.r. Steaua, Rapid și Arcul de Triumf), nu și al patrulea, Dinamo. Tragem tare.  Noi, ca Federație, ne dorim ca Dinamo să beneficieze de un stadion modern în anul 2021", a declarat Burleanu.

"Nu am inițiat nicio discuție cu Primăria pentru a prelua Arena Națională. Însă suntem pregătiți intern, după cum știți, ne interesează mult să beneficieze de un management profesionist. Suntem pregătiți să preluăm în administrare orice stadion"
Răzvan Burleanu, președinte FRF

Arena lui Dinamo se va construi pe locul velodromului din Ștefan cel Mare, va avea între 20.000 și 25.000 de locuri, așa cum a recomandat FRF, iar costul unui loc va fi de 1.500 de euro. Astfel, stadionul lui Dinamo va costa între 30 și 38 de milioane de euro.

821971 untitled

Vezi și: FCSB în provincie // Nici la Pitești, nici la Voluntari » Microbiștii au ales stadionul favorit pentru formația lui Gigi Becali 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (30)
104343947122875
Anton Pan  •  20 Noiembrie 2018, 18:09

Romania pe repede inapoi in timp: inconstientii fac trei stadioane noi pentru armata, militie si caile ferate!!! Nici in Coreea de Nord nu se mai intampla asa, de UE nu are rost sa mai vorbim. Doar in Romanica se mai poate. Se revine la fotbalul jucat in unitati militare, exact ca pe timpul sistemului sovietic! Ce rusine planetara!

burgman
burgman  •  20 Noiembrie 2018, 09:19

Cuuum? Si pentru echipa pipereana nimic??? Nici nu s.ar cheltui mult, gradene cu maxim 200 locuri sa nu para solitari in tribune. Iar ca facilitati, foarte importante sunt fetele cu fuste multe si seminte de floare si bostan.

burgman
burgman  •  20 Noiembrie 2018, 09:05

Deci: in curand vor fi doua stadioane in plin centru, dupa cum se vede in poza aia, in timp ce vecinii nostri nascuti la marginea orasului unde alergau iepurii prin porumb nu au unde juca! Pai e frumos? :-))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close