FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Apel disperat făcut de Contra: "Vom ajunge rușinea rușinilor" » Ce a cerut antrenorul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 13:19

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, cere ca stadionul din Ștefan cel Mare să se modernizeze și ca CS Dinamo și Nicolae Badea să ajungă la un acord.

"Mi-aș dori ca domnul Badea, Ministerul de Interne și CS Dinamo să ajungă la un numitor comun. Fac un apel către părțile implicate ca să nu ne facem de râs. Vom ajunge rușinea rușinilor. Avem posibilitatea ca Guvernul român să facă un stadion nou, dar riscăm să dăm cu piciorul la această ocazie.

Indiferent de oroglii și de banii puși în joc, cred că cine este dinamovist dorește binele. Domnul Badea este un dinamovist înrăit. El, Ministerul și CS Dinamo vor binele acestui club. Cred că în zilele următoare vor ajunge la un numitor comun", a spus Cosmin Contra la TV Dolce Sport.

Stadionul Dinamo face parte din cele 4 arene din București care trebuiau să fie modernizate prin programul de reabilitare în cadrul proiectului EURO 2020, alături de Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf.

CUM S-A AJUNS AICI

În prezent, între CS Dinamo și Nicoale Badea există un contract prin care lui Badea i s-a cesionat stadionul, iar dacă acest contract nu va fi anulat, stadionul nu poate fi modernizat.

În 2002, Guvernul Adrian Năstase emitea o Hotărâre de Guvern prin care a facilitat transferul stadionului Dinamo de la Ministerul de Interne la societatea lui Nicolae Badea, CS FC Dinamo. Practic, Badea primea dreptul de folosinţă pe durată nedeterminată a unei mari părţi din Complexul Sportiv Dinamo printr-un contract de asociere cu CS Dinamo.

În acest contract, administrator era chiar societatea lui CS FC Dinamo. Practic, Badea a primit dreptul de folosinţă a arenei pe viaţă, iar fără acceptul său, stadionul Dinamo nu poate fi reconstruit şi modernizat. Până aici, lucrurile sunt clare. Apoi variantele celor două tabere se despart.

În 2012 s-ar fi întocmit un act adiţional între CS Dinamo şi CS FC Dinamo în care se preciza că acel contract din 2002 putea fi anulat în următoarele situaţii:

  • dacă societatea lui Badea intră în faliment
  • dacă societatea lui Badea nu desfăşoară timp de un an activităţi care să aducă profit, CS Dinamo având cotă parte din acesta, dar nu mai mai puţin de 7.000 de euro pe lună, deşi în contractul iniţial se stipulau doar 2.000 de euro pe lună.
  • dacă societatea lui Badea înregistrează restanţe mai mari de 3 luni la plata utilităţilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (130)
tb73
tb73  •  29 Mai 2017, 06:17

Deci inca o data: ce zicea Nostradamus ala al vostru din coregrafie??? :)))))

1198766430181192
Abigail Laslas  •  28 Mai 2017, 22:59

Esti in urma, sunteti deja rusinea rusinilor!

gabiprossi
gabiprossi  •  28 Mai 2017, 20:32

VREM PISTA FARA STADION!!! RUSINE BADEA, EX-DINCA!!!

Vezi toate comentariile (130)
Comentează