FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Ar fi revenirea sezonului! Victor Pițurcă ar putea prelua o echipă din Liga 1 + Un alt nume mare se pregătește să intre în conducere

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 august 2017 22:51

După ce Victor Pițurcă a purtat discuții cu egiptenii de la Zamalek, care însă nu s-au concretizat din cauza pretențiilor financiare ale tehnicianului român, acesta ar putea ajunge la o formație din Liga 1.

Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit la TV Digi Sport că patronul celor de la CS U Craiova, Mihai Rotaru, nu este mulțumit de modul în care arată echipa sub comanda lui Devis Mangia și că este gata să-l înlocuiască pe italian cu Victor Pițurcă.

"Sunt informații că patronul Craiovei, domnul Rotaru, nu e mulțumit de ce se întâmplă la echipă, având în vedere că a băgat niște bani acolo și că se face stadionul și lumea vrea să vadă fotbal acolo. Se gândește să îl schimbe pe Mangia cu fostul selecționer, Victor Pițurcă.

Informația o am dintr-o singură sursă, care e 80% credibilă. Victor Pițurcă nu ar veni singur, ar fi un fel de manager. Antrenor ar fi Neagoe, iar Florin Prunea ar putea ocupa o funcție la club", a spus jurnalistul.

Ultima oară, Victor Pițurcă a antrenat Al-Ittihad, grupare de care s-a despărțit în 2016.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
10205733902170055
Mojoiu Nelu  •  17 August 2017, 16:46

nu sunt de acord cu numirea lui Piturca. Mai bine Mangia sau Balaci sau Ticleanu sau Tilihoi sau Ungureanu dar nu Piturca

1174304102644993
Claud Amarad Trincka  •  17 August 2017, 15:13

cand un antrenor intra in ograda unui club, are meteahna sa-si aduca toata haita dupa el, buni sau rai. Cazul Piturca este cunoscut si la arabi, dar nu este singurul practicant de asa ceva. Incolo, atentie la contract, sa nu va frigeti si sa falimentati!

1808095256175223
Sevastian Sandu  •  17 August 2017, 10:41

A mai fost la Craiova si a desfiintat echipa,pe deasupra sustinea sus si tare ca el a bagat multi bani la echipa si vroia sa obtina de la Mititelu 7 milioane de euro.De fapt acesta echipa este o echipa formata politic si admisa in esaloanele superioare de Sandu si Dramir ca o recompensa pentru distrugerea si loarea cu japca a fotbalistilor de la echipa si repartizati Stelei si lui Dinamo.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează