FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA-FCSB 2-0

Ar trebui Edi Iordănescu și un jucător al Astrei suspendați din Liga 1? Gestul controversat din minutele de prelungire ale victoriei cu FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 09:25

Alexandru Stan, de la Astra, a fost eliminat după ce a primit al doilea galben în prelungirile victoriei cu FCSB, 2-0. După meci, în fața microfoanelor TV Digisport, Edi Iordănescu, antrenorul fundașului stânga, a recunoscut: "Asta a fost strategia".

Iordănescu Jr. i-a cerut lui Stan să forțeze eliminarea pentru ca jucătorul să stea pe bară în meciul de Cupă, urmând să-l aibă apt în meciurile de campionat, acolo unde Astra Giurgiu se află la mare luptă cu Dinamo și Viitorul pentru ultimul loc din play-off. Stan s-a conformat și a degajat o minge aiurea, întârziind jocul steliștilor și fiind eliminat.

Dar cât de corectă este această decizie pentru competiție?

UEFA îl investighează pe Carvajal

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Dani Carvajal, fundașul lui Real Madrid care a luat un cartonaș galben pentru trageri de timp în meciul cu Apoel Nicosia. Planul jucătorului lui Zidane a fost de a sta în ultimul meci al grupei, cu Borussia Dortmund, și de a reveni fresh în fazele eliminatorii. Cazul se va judeca pe 7 decembrie.

E adevărat că astfel de cazuri sunt suspectate frecvent de forurile internaționale și naționale, dar declarații lui Edi Iordănescu nu lasă loc de interpretări: antrenorul și jucătorul au avut intenția de a distorsiona situația competițională. Ar trebui suspendați cei doi?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
zarqa
zarqa  •  27 Noiembrie 2017, 18:42

Propun ca Dani Coman, Edy Iordănescu, A.Stan și Alex Ioniță II să fie suspendați până la primăvară și să nu mai fie primiți în Bucuresti, tot pînă atunci. Cum au îndrăznit ei să bată echipa ”împăratului” Gigi ??? Mai bine îl bătea și pe MM, că tot e un prost și un îngâmfat.

116530435479785
Anca Toma  •  27 Noiembrie 2017, 17:06

E neghiobism in primul rand ce-a facut Iordanescu si Stan.Au batut Steaua .Felicitari!Dar cine nu batea Steaua aseara?!Dar se vede clar cum ala cica antrenor mai mai sa-l ia la bataie pe Stan ca nu intelegea ca trebuie sa ia galben.E lipsa de respect si fata de cupa .Daca UEFA ancheteaza cazul lui Carvahal care a luat galben pentru a sta in aceeasi competitie de ce noi nu i-am suspenda macar doua etape sa se invete minte?!

fangigi
fangigi  •  27 Noiembrie 2017, 16:47

Mai bine suspendati-i pe viata ca au indraznit sa bata fcsb! Voi nu stiti ca astia aduc puncte pt Romania? Incredibil ce ignoranti!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează