FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 0-3

"Arbitrul a rupt jocul după primul gol" » Costel Enache face analiza unei înfrângeri dureroase: "Diferența de scor e prea dură"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 22:24

Costel Enache, antrenorul lui FC Botoșani, spune că arbitrul asistent Vladimir Urzică a greșit la primul gol al lui FCSB în meciul pierdut de moldoveni astăzi în fața roș-albaștrilor, scor 0-3. 

"Diferența s-a făcut în prima repriză când am intrat la pauză cu un handicap de un gol după o greșeală de arbitraj. De acolo s-au stricat un pic lucrurile. În prima repriză, băieții au fost bine montați. Am gestionat bine centrul terenului. Adversarul nu s-a apropiat de careul nostru.

În repriza a doua a trebuit să riscăm și am lăsat spații. Acest lucru ne-a costat. E o diferență prea mare care nu reflectă jocul. Nu pot să cred că la un meci de o asemenea importanță nu te poți concentra. E adevărat că pe tot parcursul turului factorul mental a fost cel unde am făcut diferența. E posibil ca toată încărcătura de până acum să se răsfrângă în capacitatea lor de concentrare de acum. Diferența de scor a fost prea dură.

Eu cred în continuare în capacitatea elvilor mei de a se monta. Promitem că ne vom lupta în continuare pentru culoarul favorabil pe care ni l-am creat. Ar fi foarte mare păcat să ratăm play-off-ul. Așa ne e dat să trăim cu emoții".

"Nu putem vorbi de Golofca pentru că e la FCSB. În al doilea rând, nu eu fac loc jucătorilor, ci ei prin ceea ce fac în teren își fac loc în echipă. Eu sunt mulțumit de grup, avem un echilibru destul de bun" Costel Enache

clasament bun

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
1603333626579973
Mircea Deca  •  11 Decembrie 2017, 12:21

d'ar'ar domnu'................sa se dea deoparte si-n europa league....................ca-n romanica........................

steaua1986forever
steaua1986forever  •  11 Decembrie 2017, 11:25
Postat de observator_federal pe 11 Decembrie 2017, 07:23

Costel Enache chiar s-a crezut "antrenorul momentului" când a învins Craiova prin golul mult lăudat (o săptămână) dar plecat de la un offside despre care nimeni nu a mai spus nimic după aceea.. Păi nimic nu o să se mai spună nici de offside-ul Fcsbului de aseară, prin care s-a rupt echilibrul meciului... Realitatea cruntă pentru el și susținătorii Botoșaniului este că echipa lor a devenit o unealtă în mâna lui Gigi... Orice referire la fairplay, ambiție, corectitudine etc.. este ridicolă atunci când te aliezi cu un individ lipsit de scrupule așa cum este Gigi Becali. Rușinică!

Propagandist_federal, plata e la ora sau lunar ? Cum e vremea pe la Cluj? Ninge?

martipan1
martipan1  •  11 Decembrie 2017, 11:10

mai Enache ce tot dai vina pe arbitraj ,meciul era castigat demult,se vede cum joaca botosaniul cu *** si cum a jucat cu CFR ,exact la fel a facut si cimisoara doamne ajuta in play-out cu ei!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează