FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

"Așa e la Craiova" » Impresionant! Câte bilete s-au dat pentru marele derby cu FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 22:19

Partida dintre CS U Craiova și FCSB este foarte așteptată de suporterii olteni, care au cumpărat imediat biletele scoase la vânzare pentru acest duel. 

În această seară, când mai sunt aproape 3 zile până la meci, mai erau doar 500 de bilete disponibile. Așa că începând de joi se poate vorbi despre sold-out pentru acest meci.

FCBS e lider în Liga 1, cu 21 de puncte, în timp ce Craiova are 16 puncte și este abia pe locul 6. 

  • CS U Craiova - FCSB este duminică, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
suporterucv
suporterucv  •  18 Octombrie 2018, 18:20
Postat de suporterucv pe 18 Octombrie 2018, 18:16

ia vin-o tu pe stadion sa te lamuresti daca e asa sau ba !! iti dau biletul meu ca oricum nu mai gasesti acum, dar daca nu va fi asa, te trimit in genunchi de la oblemenco pana la gara (ca vii cu trenul sigur..)

scz...vino am vrut sa spun

suporterucv
suporterucv  •  18 Octombrie 2018, 18:16
Postat de para.para pe 18 Octombrie 2018, 15:48

La primul gol al lui fcsb, tot stadionul o sa explodeze de bucurie, asa ca stai parcat. Voi oltenilor, sunteti campionii pr0stiei.

ia vin-o tu pe stadion sa te lamuresti daca e asa sau ba !! iti dau biletul meu ca oricum nu mai gasesti acum, dar daca nu va fi asa, te trimit in genunchi de la oblemenco pana la gara (ca vii cu trenul sigur..)

para.para
para.para  •  18 Octombrie 2018, 17:39
Postat de Gabi Sorin pe 18 Octombrie 2018, 16:03

Asta e de departe cel mai prost comentariu de pe site u asta....sper ca e la misto,daca nu,ori esti prost,ori nu stii pe ce lume traiesti.

gesepistule vezi-ti de fcsebechipa ta.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează