FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Asta, da bombă: echipa din Liga 1 care a făcut cele mai eficiente transferuri în vară! + mutarea cu cel mai mare impact

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 00:00

O analiză amănunțită pe transferurile din vară, făcută în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de joi, oferă rezultate surprinzătoare. 

Clasamentul final a fost făcut în funcție de eficiența fiecăruia dintre cei 78 de fotbaliști transferați în vară. S-au luat în calcul golul, pasa decisivă sau penalty-ul obținut și transformat de un alt coleg. 

Asta, da "bombă": Dinamo, șefa Ligii 1!

Echipa cu cele mai eficiente transferuri este... Dinamo! Deși au de ceva vreme buget zero de achiziții, "câinii" au făcut legea în prima ligă cu transferurile lor gratuite. Salomao, Nascimento, Costache, Anton, Katsikas și Bokila au avut, cumulat, cea mai mare contribuție dintre echipele de L1. 18 goluri marcate, 12 pase decisive și 3 penalty-uri scoase și transformate în gol!

Găsești topul complet al celor mai eficienți fotbaliști aduși în vară, în care Budescu e abia pe 3, și alte statistici interesante în Gazeta de joi (ediția tipărită la chioșc, ediția digitală - AICI)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
vasy86le
vasy86le  •  11 Ianuarie 2018, 13:08
Postat de jack_the_stripper pe 11 Ianuarie 2018, 12:17

Nu pot toti sa se ridice la nivelul tau de inteligenta, vasy86le (nu pui si 7 mai inainte de 86?). Pentru ca, intr-adevar, e vorba de niste super-transferuri super-eficiente, care au dus FîCîDî1948Bî pe un super-loc 7. Augh-augh-augh!

Daca erai inteligent intelegeai despre ce era vorba, e doar o analiza a jucatorilor transferati, daca Dinamo a transferat 1 jucator care a marcat 5 goluri si fcsb-ul tau a transferat un jucator ce a marcat 3 goluri, e clar ca jucatorul tranferat de Dinamo a fost mai eficient ca jucatorul fcsb-ului, numai ca, o echipa nu se rezuma la 1-2-3 jucatori, degeaba sunt cativa eficienti daca restul dorm in ghete .Eficienta unui jucator nu se reflecta in locul ocupat de echipa la care joaca.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Ianuarie 2018, 12:17
Postat de vasy86le pe 11 Ianuarie 2018, 09:09

Ma amuza inteligenta fcsb-istilor.. aici e vorba de cele mai eficiente transferuri, nu de castigatoarea ligii 1 =))

Nu pot toti sa se ridice la nivelul tau de inteligenta, vasy86le (nu pui si 7 mai inainte de 86?). Pentru ca, intr-adevar, e vorba de niste super-transferuri super-eficiente, care au dus FîCîDî1948Bî pe un super-loc 7. Augh-augh-augh!

daweroirl
daweroirl  •  11 Ianuarie 2018, 11:37

Intrebarea este cu ce ajuta asta echipa,locul in clasament conteaza nu niste statistici de doi lei...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close