FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Asta e echipa! Dică a arătat că respectă dorința patronului: cum va arăta FCSB varianta 2018-2019

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2018 11:41

Nicolae Dică a pornit un amical cu o formație de amatori cu o distribuție foarte apropiată de cea pe care Gigi Becali a anunțat că și-o dorește pe teren în sezonul viitor. FCSB a trecut de FC Colțea, 9-1.

- Portar: Bălgrădean. Titularizarea lui nu mai constituie o surpriză, va porni stagiunea ca număr 1 cert.
- Fundași: Benzar, Bălașa, Planici și Junior Morais. Aici doar locul brazilianului e sub semnul întrebării, în concurența lui cu Momcilovici.
- Mijlocași: Moruțan, Nedelcu, Popescu. O modificare e sigură pentru jocurile care vor conta: Qaka titular în locul lui Popescu, cu condiția ca albanezul să confirme calitățile pe care le-a arătat la Poli Iași. Nedelcu e varianta de închizător preferată a lui Becali, pentru că e tânăr și poate deveni o marfă. Pintilii își poate recăpăta postul doar dacă Nedelcu va continua să se comporte dezamăgitor, ca în prima jumătate a anului.
- Atacanți: Man, Tănase și Coman. E compartimentul favorit al lui Becali, cu trei jucători sub 23 de ani. Budescu, Jakolis și Daniel Benzar au început pe bancă amicalul cu Colțea. Budi trebuie vândut, fiind aproape de un transfer la Al Shabab al lui Șumudică. 

FCSB - CS Colțea 9-1

Au marcat pentru FCSB: Man (4), Ov. Popescu (12, 16, 49), Fl. Tănase (28, 39), Budescu (55), Nedelcu (62), J. Morais (70)

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Bălaşa, Planici, Junior Morais - Moruţan, Nedelcu, Ov. Popescu - Man, Fl. Tănase, F. Coman
Au mai jucat: Qaka, Budescu, D. Benzar, L. Filip, I. Stoica, Ducan, Cană, I. Robert, Cr. Dumitru
Antrenor: Nicolae Dică

Amicalele tari urmează

FCSB încheie primul stagiu de pregătire, din Brașov, și se va deplasa duminică în Olanda, în mica localitate Apeldoorn, pentru continuarea pregătirii. În Olanda va disputa patru amicale, trei cu adversare foarte puternice:
- 4 iulie, FC Bruges, campioana Belgiei
- 7 iulie, Ajax, vicecampioana Olandei
- 9 iulie, PAOK Salonic, vicecampioana Greciei
- 13 iulie, Al Gharafa, locul 4 din Qatar

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
alex_1973
alex_1973  •  28 Iunie 2018, 17:17

Dica deja se vede la alta echipa care lupta pt.campuonat.O marioneta.Nu știu Cum suporta FCSB iști un astfel de antrenor?

hitman222
hitman222  •  28 Iunie 2018, 13:16

Dică ce cauta pe acolo? De ce nu cauta o echipa unde sa antreneze?

minell73
minell73  •  28 Iunie 2018, 12:48
Postat de Danut Ognean pe 28 Iunie 2018, 12:30

mult succes la locul doi

Daca le ajuta Dumnezeu,poate prind chiar locul 3.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează