FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Aston Villa și Borussia Dortmund sunt cu ochii pe Darius Olaru: „Îl vor urmări la Euro 2019!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 09:40

Darius Olaru (20 de ani), mijlocașul lui Gaz Metan Mediaș, este curtat de Aston Villa și Borussia Dortmund, anunță impresarul Arcadie Zaporojanu. 

”Am fost în Anglia. Le-am prezentat celor de la Aston Villa câteva referinţe despre el, cifre şi tot ce au avut nevoie. Până acum nu au înaintat o ofertă oficială celor de la  Gaz Metan, vor să obţină cât mai multe informaţii, să vadă meciuri cu el şi să-şi facă o idee clară.

Villa nu este singurul club care-l vrea. Este urmărit şi de Borussia Dortmund. Acelaşi lucru îl fac şi ei, vor să vadă nivelul actual şi cât de mult poate creşte. Nemţii îl vor urmări la Campionatul European din vară. După accea putem vorbi de ceva concret, până atunci nu se pune problema transferului la cele două”, a declarat  Arcadie Zaporojanu pentru Prosport.

Olaru este și pe lista celor de la FCSB, formație care a fost la un pas să îl transfere, însă nu s-a înțeles cu Gaz Metan asupra clauzelor din contract.

750.000 €este cota lui Olaru conform transfermarkt.de

Vezi și: 

CFR Cluj a dezvăluit prețul lui George Țucudean: „Doar din China și Arabia am primit astfel de oferte!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
dakesis
dakesis  •  16 Ianuarie 2019, 11:21

hai sa fim seriosi - nu mai insistati cu Anglia. In Championship e rupere, un fotbal atat de intens, de fizic, incat lesinatii formati in Romania nu au nicio sansa sa se impuna. In PL sunt ceva mai tehnici, dar acolo trebuie sa mai fii si fotbalist, pe langa fizic. Andone este o exceptie placuta. Olaru ar sta mai mult accidentat, ca il iau astia cu fulgi cu tot la antrenamente.

polistul68
polistul68  •  16 Ianuarie 2019, 11:04

VAI..DAR CUM INDRAZNESTE COPILUL ASTASA FIE URMARIT DE MARI CLUBURI EUROPENE...SI SA NU FI RECUT PE LA HAGI..SAU SA NU FIE IMPRESARIAT DE CLANUL BECALI.....CE OAMENI...

smdb
smdb  •  16 Ianuarie 2019, 10:53

:))))))))))))) Pot merge si eu personal in Anglia sa prezint referinte despre mine... asta nu inseamna ca echipele respective apoi "vin dupa mine" :)))))) Articol partial click bait, partial logica de cercopitec ala fitzuicarii de la jesepe :))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close