FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra a transferat un golgeter: "Echipa noastră se întărește"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 21:45

Astra a bifat al treilea transfer din această iarnă! Giurgiuvenii l-au adus pe tânărul Vlad Mihai Bărbulescu, 21 de ani.

"Echipa noastră se întăreşte la capitolul Under 21, unde stă tot mai bine, Vlad Bărbulescu fiind ultimul transfer oficial al formaţiei noastre.

Jucător de profil ofensiv, aflat printre golgeterii formaţiei Viitorul Domneşti în prima parte a campionatului, Bărbulescu - fotbalist născut pe 09.01.1997, a debutat în Cipru în tricoul Astrei, în amicalul cu Karmiotissa, de marţi (n.r. scor 2-0 pentru elevii lui Edward Iordănescu), imediat după acest amical punându-şi semnătura pe contract, unul care se întinde pe o perioadă de 3 ani şi jumătate", se arată pe site-ul Astrei.

Bursa transferurilor

astra
ASTRA

Antrenor: Edward Iordănescu
Veniri: Fl. Matei (Rijeka), L. Buș (Botoșani), Vlad Mihai Bărbulescu (Viitorul Domnești)
Plecări: Le Tallec (Orléans ), Nyuiadzi (Zalgiris)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  17 Ianuarie 2018, 22:51

Astra ia jucatori necunoscuti. Insa in timp scurt devin foarte buni. Cu toate ca stau mai rau cu banii,rezultatele sunt excelente. Bravo lor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează