FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 1-5

ASTRA - CFR CLUJ 1-5 // Costel Enache e la capătul puterilor: „Sunt sleit. Trebuie să tragem linie și să vedem unde suntem”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 22:51

Astra a pierdut meciul cu CFR Cluj, scor 1-5. Costel Enache, antrenorul giurgiuvenilor, admite că formația trece printr-un moment dificil.

„Poate a fost diferența prea mare pe tabelă, dar diferența de joc a fost una clară. Nu am fost nici măcar aproape de adversar, nici tactic, nici din punct de vedere al atitudinii.

Situația e destul de complicată la club. Sunt sleit de puteri. Suntem la limită, energia e secată și e greu de gestionat un astfel de moment.

Ne apasă pe toți modul în care am pierdut. E un moment în care ar trebui să reevaluăm puțin lucrurile. Trebuie să tragem o linie și să vedem unde suntem. Cred că e momentul oportun pentru a face un bilanț. E imposibil să nu fiu și eu printre vinovați”, a declarat Costel Enache la TV Telekom Sport.

„A fost o primă de joc din partea clubului pentru azi. Nu cred că e posibil să vină din altă parte”
Costel Enache, antrenor Astra

Vezi AICI clasamentul din play-off

Vezi și: 

CFR Cluj zdrobește Astra și e la un singur punct de titlu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  07 Mai 2019, 18:13

Sunt oameni care atat pot. Adicatelea, e limita lor de performanta. Enache mi se pare a fi un tip care are puterea si bunul simt sa recunoasca. Logos corect si atitudine asijderea. D-l Dinu vorbeste din postura celui care e tare pe pozitia de spectator cunoscator.

fibra
fibra  •  07 Mai 2019, 09:22

Poti sa antrenezi o echipa neplatita de 4 luni? La Medias e curios cum jucatorii sunt neplatiti,cand insolventa spuna ca primul lucru este plata salariilor.

minell73
minell73  •  07 Mai 2019, 08:50
Postat de Alexandru Chis pe 07 Mai 2019, 05:27

Mimati fotbalul! Ati facut troc cu CFR Cupa-Playoff si acum incercati sa salvati aparentele. Cine va mai crede? Nici pe voi, cel de la Astra, si nici pe cei de la CFR Cluj care sunt cei mai mari farsori care intoxica mass-media cu fel de fel de comunicate care mai de care mai false! Pentru patomima de duminica meritati Premiul Comediantilor.

Gigist batrân.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează