FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ

ASTRA - CFR CLUJ // Denis Alibec, chemat de Gigi Becali s-o salveze pe FCSB: „El are valoare și calitate! Atât îl rog”

Denis Alibec
Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 16:41

Astra va juca azi cu CFR Cluj, de la ora 21:00, în ultimul meci din etapa a 8-a din play-off. Gigi Becali, patronul FCSB, își spune speranțele în atacantul Denis Alibec, 28 de ani, și a avut un mesaj pentru acesta.

Gigi Becali speră ca atacantul Denis Alibec să facă un meci bun cu CFR Cluj și s-o ajute pe FCSB în lupta la titlu.

„O să-l sun pe Alibec ca să-i urez baftă. O să-i spun «Eu am încercat să fac ceva pentru tine, măcar acum fă și tu ceva pentru mine». Lui Alibec, dacă-i dai încredere, te rupe. E foarte bun!

Are calitate, are valoare, dar nu are o viață potrivită pentru fotbal. Dacă avea, ajungea la Lyon sau Bordeaux, care s-au interesat de el. Dacă se joacă pe calculator ce să-i faci? Acum trebuie să lupte mult pentru a-și reveni.

Atât îl rog. «Denis, ajută-mă și tu, că și eu te-am ajutat». E mită asta? Dacă e mită, nu-l mai sun! E nebunie în România cu asta. E tentativă de vorbă, de opinie, de cuvânt. Dar sigur vede la televizor și-l rog să joace pentru mine, că eu l-am respectat”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

EXCLUSIV Astra vrea să trimită titlul la FCSB! Amenințări pentru CFR Cluj: „Punem piedică viitoarei campioane”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  06 Mai 2019, 23:38

Cand juca la fcfcsb il facea cu oua si cu otet!Acum are nevoie de ajutor?Dupa ce l-a nenorocit,acum il apreciaza?Asta e caracterul ciobanului! Daca nu-l omora pe Ceausescu,ciobanul era si acum coban,adica era la locul lui!Si fotbalul mergea inainte!

mosvasile
mosvasile  •  06 Mai 2019, 20:30

Cat tupeu,mai nene!El "a incercat sa faca ceva" pentru Alibec!Adica l-a desfiintat,dandu-l pe mana lui MM Stoica,sa-l invete gusterul ala cum sa joace!Cum pe de alta parte"o ajuta"cu bani pe mama lui Alibec-ca el dadea cate doua sute de mii pe o masina-in mod sigur ca Alibec va inscrie in poarta CFR-ului!Pentru"nea Gigi"!

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Mai 2019, 19:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează