FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CSU CRAIOVA 0-1

ASTRA - CSU CRAIOVA 0-1 // Nicușor Bancu și Valentin Mihăilă, despre plecarea lui Mangia: „Ne-a debusolat”

Foto Facebook CSU Craiova
Foto Facebook CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 23:01

Nicușor Bancu și Valentin Mihăilă, marcatorul unicului gol al partidei dintre Astra și CSU Craiova, scor 0-1, regretă plecarea lui Devis Mangia, care a fost înlocuit de Corneliu Papură.

„E o victorie foarte mare pentru noi. Am fost puțin debusolați după plecarea lui Mister Mangia, dar în fotbal se poate întâmpla orice. Domnul Papură ne-a pregătit foarte bine în puținul timp pe care l-a avut.

Fortes e atacant, are nevoie de goluri pentru a avea încredere, de aceea a executat el penalty-ul. Data viitoare cu siguranță voi bate eu lovitura de la 11 metri”, a declarat Bancu la Look Sport.

Valentin Mihăilă a vorbit și el despre demiterea lui Mangia, dar și despre primul gol în tricoul oltenilor: „Nu voi uita acest gol. Sunt foarte fericit, îmi doream mult acest gol. Nu ne așteptam la despărțirea de domnul Mangia, ne-a părut rău. Eu îl știu foarte bine pe Mister Papură, am lucrat cu dânsul la echipa secundă. Am lucrat și acum la antrenamente câteva scheme. Eu execut penalty-urile la antrenamente, dar Mister decide cine bate loviturile de la 11 metri la meciuri”.

Clasament play-off

clasament play off

Vezi și:

ASTRA - CSU CRAIOVA 0-1 // VIDEO+FOTO Oltenii înving la Giurgiu și își consolidează locul 3 în play-off » Fortes a ratat și un penalty

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
galmeele
galmeele  •  20 Aprilie 2019, 09:58

In loc de "cap electronic" eu i-as spune " papagal electronic " deoarece a utilizat aceiasi echipa ca si Mangia inclusiv aceleasi rezerve lasandu-l pe banca pe Cristea. Oare, Cristea a devenit mai slab ca Meza Coli, Bic, etc.Dupa parerea mea trebuia adus Piturca sau Stoican in loc de trestie, pardon papura. Craiova a avut noroc ca Astra nu ajucat nimic, s-a batut singura. Mare greseala a facut Rotaru numindu-l antrenor pe Papura chiar si pana in vara.

cneius
cneius  •  20 Aprilie 2019, 08:49

"Mister Papură"...:)

fairplayromania
fairplayromania  •  20 Aprilie 2019, 06:03
Postat de vnelu01 pe 19 Aprilie 2019, 23:14

Asta este ! ***

Respect Papură !!! Ai 10 clase ca antrenor peste Teja,Hagi,Iordanescu si Becali .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează