FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

ASTRA - CSU CRAIOVA 0-1 // Probleme mari pentru Alibec! De ce aproape că nu s-a văzut pe teren aseară

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 09:05

Denis Alibec a avut o evoluție ștearsă aseară, în partida pierdută de Astra pe teren propriu în fața lui CSU Craiova, scor 0-1. Gazeta Sporturilor l-a notat cu 6 în caseta meciului. 

Antrenorul Astrei, Costel Enache, a explicat că Denis a avut probleme și s-a antrenat toată săptămâna într-o pereche de adidași cu două numere mai mari. 

„Nu, Alibec nu ne trage în jos sub nicio formă. Denis are inventivitate, are calitate, e un jucător de pasă finală şi e un jucător care poate finaliza. E normal să fie căutat şi să ducem mingile prin el.

Eu îl consider pe Denis cel mai bun jucător de ultimă pasă din campionatul nostru. A încercat, dar n-a avut realizări finale. Iar Denis Alibec nu e un jucător care să creeze la fiecare 5 minute. 

Și cu un joc foarte slab Denis poate fi eficient, poate găsi o soluţie în orice moment.

El a lipsit două zile săptămâna trecută, pentru că, în urma unei lovituri, piciorul i s-a umflat foarte tare. N-a putut încălţa ghete, pentru că ghetele sunt chiar fixe. S-a antrenat alături de noi, dar cu o pereche de adidaşi cu două numere mai mari”, a mai spus Costel Enache la TV Telekom Sport.

CLASAMENT PLAY-OFF

clasament play off

VEZI ȘI:

ASTRA - CSU CRAIOVA 0-1 // VIDEO+FOTO Oltenii înving la Giurgiu și își consolidează locul 3 în play-off » Fortes a ratat și un penalty

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
fairplayromania
fairplayromania  •  20 Aprilie 2019, 15:02

Pînă nu se legalizează fumatul in timpul meciului,ăsta nu işi dă drumul .....

andy2008
andy2008  •  20 Aprilie 2019, 11:52

ZERO BARAT si figurant....

luker
luker  •  20 Aprilie 2019, 10:47

Nu va mai mintiti cu Alibec. Nu e fotbalist. Nu poate, nu vrea, nu are chef. E gata. Va mananca meciurile, mana moarta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează