FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BOTOȘANI 1-1

ASTRA - FC BOTOȘANI 1-1 // Marcatorii celor două echipe se tem de vremea rea: "Mi-e frică de ce vom găsi la Călărași"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 22:09

Fundașii Claudiu Belu și Andrei Burcă au marcat pentru Astra, respectiv FC Botoșani, în remiza din etapa a 17-a din Liga 1, scor 1-1, și au vorbit despre partida de azi.

"A fost un meci dificil. Am întâlnit un adversar bun, care e și el în lupta pentru play-off.

Am lucrat în această săptămână fazele fixe. Putem spune că ne-am găsit traiectoria de când a venit domnul Ciobotariu, dar deocamdată n-am realizat nimic. Trebuie să adunăm puncte. Suntem conștienți că avem de muncit", a spus Burcă la Look Sport.

Claudiu Belu l-a completat: "Din păcate am mai pierdut două puncte. Ei au dat gol la prima fază pe care au avut-o în repriza secundă. Noi ne gândim doar la play-off. La Giurgiu încă avem condiții să jucăm, dar mi-e frică de ce vom găsi la Dunărea Călărași".

 "A fost foarte greu. Mergem acasă cu un punct, e ok. S-a schimbat atitudinea la echipă. Acum avem meci contra Iașiului, sperăm să luăm cele 3 puncte"
Cătălin Golofca, mijlocaș FC Botoșani

Vezi și: 

ASTRA - FC BOTOȘANI 1-1 // VIDEO Astra lui Costel Enache a remizat cu FC Botoșani, fosta sa echipă, scor 1-1

PROGRAM ETAPA A 17-A

Vineri
Poli Iași - Sepsi 1-1 (detalii, AICI)
CFR Cluj - Voluntari 5-0 (detalii, AICI)
Sâmbătă
Hermannstadt - Concordia Chiajna 2-1 (detalii, AICI)
20:00 Viitorul - Dinamo București 4-1 (detalii, AICI)
Duminică
CS U Craiova - Dunărea Călărași 1-0 (detalii, AICI)
FCSB - Gaz Metan Mediaș 2-1 (detalii, AICI)
AZI
Astra Giurgiu - FC Botoșani 1-1 (detalii, AICI)

CLASAMENT

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  04 Decembrie 2018, 08:47

Si inainte de '89 se juca pe terenuri nasoale iarna, si nu se plangea nimeni. Acum, pisicutele astea de fotbalisti care au salarii extrem de mari pentru Ro, se plang din orice. Aici nu ma refer doar la ce au declarat jucatorii din meciul asta, ci in general. Fotbalistii din zilele noastre cad la cea mai mica atingere. Probabil o fi de la lipsa de calciu? Tanase si Ianis sunt nr 1 la asa ceva. Tara mediocra, fotbal mediocru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close