FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-2

ASTRA - FCSB 0-2 // Florin Tănase are chef de glume:  „Poate Teja s-a culcat la prânz și a visat ceva” :O

Florin Tănase // FOTO: GSP
Florin Tănase // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 22:30

Florin Tănase, mijlocașul celor de la FCSB, s-a arătat surprins de decizia luată de Mihai Teja, care l-a titularizat în meciul cu Astra, 2-0, pe Harlem Gnohere, deși la conferința de presă de sâmbătă spusese că îl va trimite în luptă pe Ioan Hora.

Cu un zâmbet larg pe față, Florin Tănase s-a distrat la dialogul cu jurnaliștii: „Am urmărit conferința lui Teja, mă așteptam să joace Hora. Poate s-a culcat la prânz și a visat ceva”.

Mijlocașul roș-albaștrilor a vorbit și despre victoria cu Astra, 2-0. „E o victorie importantă pentru noi, aveam nevoie de victorie pentru a ne menține în lupta pentru titlu. Avem foarte multă încredere acum și vom pune lucrurile la punct în pauza competițională. În ultimele etape nu am făcut meciuri proastre, am avut neșansă, dar sper să câștigăm următoarele meciuri,pentru că avem o echipă valoroasă.

Noi am făcut o partidă bună, nu știu care era rezultatul dacă Alibec juca de la început. Cert e că noi am jucat bine. Lucrurile erau grave dacă nu câștigam”, a spus Florin Tănase, la Look Sport.

Citește aici cronica partidei Astra - FCSB 0-2

Vezi și: Acuzații șocante în derby-ul etapei: „Un prieten mi-a spus că e blat dacă nu joacă Alibec” + Jucătorul impresariat de Anamaria Prodan a greșit flagrant!

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

PROGRAM ETAPA 2 PLAY-OFF

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  18 Martie 2019, 11:40

Esti slab rau Tanase, nu ai ce cauta la nationala cu simularile tale penibile...FCSB a jucat slab in meciurile pe care nu le-a castigat, nu a avut nesansa cum spui tu!

201leo
201leo  •  18 Martie 2019, 06:57

Daca Gigi a dat Ordin cine vrei sa nu i se supuna ?? Teja are *** *** ... nici el nu stie unde a ajuns.Oricum este sStafful complet :Niste adunaturi de jucatori de nu mai poate sa ii vanda peste suma platita Rejelui Hahi , niste infractori marunti gen *** de *** Stoica , un *** Ducky Dukadam .. in frunte cu prea iubitu, prea maretu prea Puternicosu si Sfintitu Jiji din Pipera .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  17 Martie 2019, 23:44

Cred ca acest individ merita direct cartonas rosu pentru simulare, asta simuleaza in fiecare meci..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează