FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-2

ASTRA - FCSB 0-2 // FOTO Ordin de la Gigi Becali? Ce făcea Mihai Stoica pe banca lui FCSB

Mihai Stoica și Mihai Teja // FOTO: Captură TV Digi Sport +5   FOTO
Mihai Stoica și Mihai Teja // FOTO: Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 10:19

FCSB s-a impus pe terenul Astrei, 2-0, și se menține în lupta pentru titlul de campioană, fiind la 5 puncte de CFR Cluj după două etape din play-off.

În minutul 75 al meciului, la 2-0 pentru FCSB, camerele TV au prezentat un moment devenit obișnuit petrecut pe banca formației roș-albastre.

Mihai Stoica, managerul sportiv al celor de la FCSB, a fost filmat când i-a transmis un mesaj, cu mâna la gură, antrenorului Mihai Teja, iar ulterior și-a verificat din nou telefonul.

mihai stoica 3 +6 FOTO
 

În acel moment, FCSB deja făcuse două schimbări, iar ultima a efectuat-o în minutul 86, când Ioan Hora l-a înlocuit pe Harlem Gnohere.

Devine un obicei?

Nu este pentru prima dată când Mihai Stoica a fost surprins verificându-și telefonul în timpul meciului. În decembrie 2017, în mandatul lui Nicolae Dică, MM a primit un mesaj pe telefon, într-un meci cu FC Botoșani, iar două minute mai târziu a fost introdus pe teren Florinel Coman în locul lui Vlad Achim. (Detalii AICI)

Citește și:

Note GSP: preferatul lui Gigi Becali, cel mai slab de la FCSB! Cine a impresionat și cine a luat 2

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  18 Martie 2019, 16:06

Luțu 2 şi cu Luțu 3 în acțiune! Pe Mihai Stoica îl ştim şi nu ne mai miră nimic, din apucăturile lui de băiat de casă viclean şi cu gura cât papucul...dar pe Teja...Păcat! Credeam că e om vertical!

klauz
klauz  •  18 Martie 2019, 15:54

Nea Becali, ia vezi mata care e treaba cu Meme asta! Stim ca iti spala Maybach-u' si mai mulge oile in locul tau, dar asta nu inseamna ca tot trebuie sa-i treci cu vederea dumele pe care le face. Uite cazul Morutan, pe care te-a imbrobodit sa-l cumperi ca face 300 de milioane de euro, cand colo ala e un impiedicat pe loc care nu face nici un ban. E prost Morutan, nu are creier, s-a vazut cu Ucraina, nu stie dribla, se tot invarte pe loc fara sa depaseasca vreun adversar, nu poate suta, nici din cativa metri, nu poate pasa, o da numai in lateral, sta doar cu capul in pamant, nu vede jocul, e depasit ca viteza de oricine. Io zic sa-i pui si pe Meme si pe Morutan sa raneasca gunoiul de grajd, asta e tot ce pot face astia doi. Si o sa vezi ca sansele exista, campionatul inca nu e jucat iar lotul e bun in rest. Si CFR si Craiova sunt subtirele, chiar daca CFR a avut bafta sa se imbolnaveasca Tucudean, care le strica jocul si fara de care sunt mult mai periculosi.

883135188391540
Popa Corneliu  •  18 Martie 2019, 15:03

Se cunoate ca a inceput play off-ul, mass-media a intrat in fibrilatie! Pentru ca OPINIA PUBLICA sa numai carcoteasca de BLATURILE COOPERATIVEI, cu reciprocitati si plati din campionatele trecute, CFR ciordeste tot, Viitorul, Astra, CraiOlguta PSD+SRI Dolj si mai nou Sepsi OSK, cu "metode specifice" de intoxicare si manipulare mass-media de fapt executa o.... "comanda Politica" pentru indeparttarea "ciobanasului" din fotbal, avand in vedere ca-i strica "jocurile si tintarul" d-lui Dancu! Se vede "lucratura" campaniei de cel putin trei ani! MM-ul il... invita la baie pe Teja, vazand ca acum, mai nou, in politica, este "cool"! Fratilor mai respirati si voi, cine va mai crede cand la FCSB/Steaua sunt descoperite de VOI numai nenorociri, iar la celelate echipe care traiesc cu "BANI PUBLICI" curge numai lapte si miere?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează