FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 1-0

ASTRA - FCSB 1-0. MM Stoica își face praf jucătorii: "Mi-e jenă! Ar trebui să se uite cu jenă în conturi" + Cine sunt cei 3 care au scăpat

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 23:14

FCSB a pierdut partida de debut din sezonul 2018-2019, scor 0-1, în deplasarea de la Astra Giurgiu.

Mihai Stoica nu a iertat evoluția jucătorilor lui Dică, de critici scăpând doar Moruțan, Man și Teixeira.

"În decursul îndelungatei mele cariere, rar mi-a fost așa de jenă. Aveam senzația că Astra, în prima repriză, e Manchester City. Mulți dintre jucătorii noștri, poate mai puțin Moruțan cu un debut excelent, și pe alocuri Man și Filipe (nr. Teixeira) pentru efort, cred că ar trebui să se uite cu multă jenă în conturi, dar cu jenă multă.

Să urmărească meciul ăsta să-și vadă evoluțiile și să-și dea seama că așa nu se poate juca fotbal la FCSB. Ne-am făcut de râs! Astra Giurgiu e de felicitat, Marius Măldărașanu la fel. Sper să câștige fotbalul românesc un tehnician de valoare", a declarat Mihai Stoica imediat după meci. 

Vezi si: 4 concluzii după primul eșec » La ce s-a gândit Dică? Cine e vinovatul de serviciu și analiza lui Moruțan și Qaka

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
doggheart
doggheart  •  22 Iulie 2018, 16:44

Demnitate...cunosti acest cuvant,mimi?Da,stim ca esti presul pe care ciobanul se sterge cand vrea...app,locuiesti intr-o cutie de carton asa cum ai spus?Am uitat ca nu cunosti cuvantul din prima fraza,puscariasule...

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  22 Iulie 2018, 11:44

Mai bine s ar uita mitza cu jena in conturile lui !. Un director sportiv care are cel mai mare buget , pierde 3 campionate la rand in conditiile in care a cumparat tot ce e mai bun din campionatul intern ...trebuia demult sa-si dea demisia . Asta ..in conditiile in care ai deminitate . Dar FCSB in afara de lipsa acestei calitati mai este si un diletantism comic.

1887220518172492
Rares-Stefan Ilie  •  22 Iulie 2018, 10:19

Daca Dinamo isi face tricouri cu "Doar Dinamo" MM fi tare si fati si tu unul cu "Doar Jilava "

Vezi toate comentariile (42)
Comentează