FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-2

ASTRA - FCSB // Becali, sigur de victorie înainte să înceapă meciul cu Astra: „Când am văzut asta, am știut că o să câștigăm”

FCSB
FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 12:46

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre victoria controversată cu Astra, 2-0, și a explicat care a fost momentul în care și-a dat seama că echipa lui va câștiga.

Când am văzut echipa de start a Astrei mi-am dat seama că o să câștigăm meciul. Nu sunt jucători slabi, dar n-ați văzut că n-au făcut marcaj? Și noi dacă nu eram în situația în care eramm ziceam că meciul cu Viitorul e blat. Ziceam că 2-3 jucători au fost blat. Nu m-au deranjat discuțiile. Dar să fiți convinși că nu a fost nimic la meciul cu Astra

De jocuri de culise nu ai nevoie. Nu mai există. Dar mi-am pus întrebări la semnalizarea arbitrului de tușa. Când i s-a dat galben lui Junior Morais. Mi-am pus întrebarea: «Nu se acționează acum cu arbitrul de margine?». Feșnic era un arbitru în care aveam încredere, dar a dat galben și nu stiu ce se întâmplă cu el", a spus Becali la PROX.

Citește și:

Gigi Becali recunoaște că a mințit! A confirmat azi transferul lui Claudiu Belu de la Astra la FCSB: „A semnat și mi-a zis că a terminat-o cu țigările, cluburile și femeile!”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
100002473541087
Danut Ognean  •  19 Martie 2019, 19:17

toata lumea stie a fost meci de omenie niculae si-a facut datoria fata de gigi1de acum inainte fcsb nu va mai castiga nici un meci pana la returul cu satelitul astra

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  19 Martie 2019, 16:10

Toata lumea a stiut!

sorinvision
sorinvision  •  19 Martie 2019, 15:48
Postat de Costel Plugariu pe 19 Martie 2019, 15:40

Toată lumea a știut nu numai ciobanul ***, si Federația a știut, si Liga a susținut.... Urmeaza sancțiunile in curând !

urmeaza ***...au trecut deja 48 ore si FRF nu a miscat un deget.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează