FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

ASTRA - FCSB // EXCLUSIV Azdren Llullaku anunță cum vor sărbători o victorie cu FCSB: „Melodia e pregătită, doar să apăsăm play”

FOTO: Cristi Preda +1   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2019 17:54

Azdren Llullaku (31 de ani) spune că Astra „trebuie să profite de situația Stelei” și este de părere că presiunea și stresul sunt la adversari. „Decarul” giurgiuvenilor crede că Harlem Gnohere va fi trimis titular de Mihai Teja. 

  • Astra - FCSB, în etapa secundă din play-off, e duminică, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Azdren Llullaku a înscris primul gol al campionatului pentru Astra, tocmai în victoria cu FCSB (1-0), semnând victoria după un corner executat de Romario Moise. Decarul de 31 de ani este unul dintre cei mai în formă jucători ai giurgiuvenilor și va fi principalul pericol duminică seară pentru roș-albaștri, dacă Alibec nu va putea intra.

Denis se pregătește alături de coechipieri după accidentare, de-abia mâine Enache va decide dacă va juca. Llullaku a făcut avancronica duelului pentru Gazeta Sporturilor:

1. „De când a venit domnul Enache, am avut rezultate foarte bune. La început, ne-am propus să ajungem în play-off, acum, vrem locul 4, fiindcă lucrurile merg foarte bine, putem chiar 3. Putem merge în Europa”.

2. „Sunt superstițios și nu-mi place să dau pronosticuri, dar avem șanse mari să învingem duminică și sper că așa va fi. Noi suntem o familie la Astra, asta ne ajută pe toți”.

3. „Am marcat cu capul în primul meci al campionatului. Nu va conta cine va marca duminică pentru Astra, ne mulțumim și să-și dea adversarul autogol! Important e să intre mingea în plasa Stelei. Dacă va fi să ajut echipa cu un gol, cu un assist, să fie de bine, totul e să batem”.

astra

4. „Nu ar fi ieșit din comun să batem. Astra trebuie să profite de moment, de o situație care nu e bună la Steaua. Depinde de noi. Dacă noi vom juca precum în acest start de 2019, vom câștiga. Presiunea cea mai mare e pe Steaua. Noi nu avem așa mare stres, nu ne apasă. Avem obiective importante pe care vrem să le îndeplinim, dar Steaua nu are voie să piardă. Adversarul se luptă pentru titlu, orice pas greșit de acum înainte îi poate fi letal”.

5. „Nu știu cât e degringoladă la Steaua, cât este și ghinion, mulți accidentați, absențe importante. Steaua rămâne o echipă puternică, are atacanți foarte buni, noi trebuie să fim pregătiți de un mare meci duminică”.

6. „Sunt mulți jucători care ne pot pune probleme, punctul lor de forță este atacul. Probabil, acum va juca Gnohere. Mai sunt Man, Tănase, fotbaliști de calitate ce pot inventa faze din care să iasă gol. Noi trebuie să fim organizați și să nu le dăm spații”.

7.«Bella ciao» e melodia noastră preferată, sper s-o punem și duminică. E pregătită în vestiar, mai trebuie să-i dăm play. Bineînțeles, să învingem înainte”.

8. „Denis Alibec vrea să joace, se antrenează, vedem cum se va simți până la meci. Eu sper să ne poată ajuta, am avea nevoie de calitățile lui”.

9. „CFR Cluj și Craiova mi se par echipele cele mai puternice acum și cu cele mai mari șanse la titlu. Să vedem ce va face Steaua cu noi. Dacă se va împiedica și duminică, nu văd ce ar mai putea face pentru campionat. Clujul are echipă puternică, iar Craiova are un stadion extraordinar și suporteri pe măsură, cei mai tari din România. E o plăcere să joci pe «Oblemenco»" și ca adversar”.

10. „Eu îmi doresc să revin și la naționala Albaniei. Există posibilitatea să fiu convocat curând, dar în primul rând mă gândesc la echipa de club. Mai întâi, să-mi fac treaba la Astra, apoi cu siguranță voi fi chemat”. 

2017este anul în care Llullaku a ieșit golgeterul Ligii 1 cu 16 reușite, jucând doar jumătate de sezon pentru Gaz Metan

6 goluri a marcat Azdren în 25 de etape, prima reușită a anului fiind chiar împotriva FCSB-ului

1-0a fost scorul celor două partide din sezonul regulat dintre Astra și FCSB, fiecare formație impunându-se pe terenul propriu

„N-avem niciun avantaj la Ploiești”

Astra este calificată în semifinalele Cupei României unde are o dublă cu CFR Cluj, prima confruntare fiind în Gruia. Finala se va disputa la Ploiești, pe stadionul "Ilie Oană". Ciclul săptămânal de antrenamente al formației lui Costel Enache cuprinde ședințe de pregătire pe arena din cartierul ploieștean 9 Mai.

„Vrem și Cupa României. Jucăm cu cea mai bună echipă din România, în momentul de față, însă vor fi două meciuri și orice e posibil. Ar fi minunat să fie o finală Astra - Craiova. Nu e niciun avantaj că se joacă finala Cupei la Ploiești. Nu avem legătură cu stadionul Ilie Oană și nu știu câți ploieșteni ne-ar susține. Mulți jucători ai Astrei stau, de fapt, în București, în zona de nord a Capitalei, fac naveta până în cartierul 9 Mai din Ploiești pentru antrenamente, dar nu avem mulți fani din oraș”, a comentat albanezul. 

A făcut lobby pentru Dinamo

Azdren a vorbit laudativ despre o adversară a sa din campionat, atunci când conaționalul său, Naser Aliji, s-a decis să vină să semneze cu „câinii”. Roș-albii l-au avut în vederi în trecut și pe Llullaku, doar că s-au zgârcit mereu la bani.

„Naser e băiat foarte bun, va face treabă la Dinamo. M-a întrebat multe lucruri despre Dinamo, despre România, i-am recomandat să vină fiindcă este o echipă foarte bună, de tradiție, iar la anul cu siguranță se va lupta la titlu!”, a comentat mijlocașul Astrei. 

 Vezi și: 

Integritatea Ligii 1, în pericol? Astra, datoare la Gigi Becali la ora meciului cu FCSB! Ce sumă trebuie să achite giurgiuvenii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
adi67
adi67  •  15 Martie 2019, 21:40

Asta se numeste analiza , ziaristilor .

mosvasile
mosvasile  •  15 Martie 2019, 21:13

Vrajeala!Lullaku face parte dintr-un nou "transfer"!Toate casele de pariuri dau scorul de 1-0 pentru echipa smecherului din Pipera!

zagna
zagna  •  15 Martie 2019, 20:53
Postat de Danut Ognean pe 15 Martie 2019, 20:18

fortza astra!bagati fcsb-eii in doliu definitiv

definitiv= ognean...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează