FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN 3-0

ASTRA - GAZ METAN 3-0 // Mihai Teja a vorbit despre zvonurile care-l dau la FCSB, în locul lui Nicolae DIcă

Mihai Teja FOTO: Cristi Preda
Mihai Teja FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 23:29

Gaz Metan Mediaș a cedat fără drept de apel în fața celor de la Astra, scor 0-3. Antrenorul sibienilor, Mihai Teja, a vorbit despre momentul care a rupt echilibrul și neagă orice discuție cu conducerea celor de la FCSB. 

"Cred că au fost două reprize total opuse. O primă repriză echilibrată. Am luat un gol în minutul 40, poate pe fondul unui joc mai bun al nostru. Jocul s-a rupt la acea eliminare (n.r. a lui Luis Aurelio, 55). Astra a fost mai bună până la sfârșit, merită victoria.

Trebuie să ridicăm capul din pământ și la următorul meci să arătăm că suntem mult mai buni. Astra e o echipă bună, o echipă puternică, are jucători de calitate. În repriza a doua ne-au surprins", a declarat Teja pentru Look TV.

" FCSB are antrenor. Eu îl respect pe Nicolae Dică. Nu m-a sunat nimeni, nu am vorbit cu nimeni, nu știu de unde a apărut această informație" Mihai Teja

Astra Giurgiu - Gaz Metan 3-0
Au marcat: Bahambola '40, N. Roșu '63 '75

REZULTATELE ETAPEI CU NUMĂRUL 9

CLASAMENT LIGA 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  25 Septembrie 2018, 06:46

Gazul chiar are un joc pacut in unele momente, insa astra a fost cu mult peste ei. Gigisp lauda zilnic echipa infractorilor, nebagând in seama de exemplu pe astra, care este pe locul doi. Si culmea e ca fcsbpl o cam fura de la echipa asta mica si neînsemnata.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  25 Septembrie 2018, 00:20

Încet, încet, Gaz Metan și Sepsi o să coboare în clasament....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează