FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - VIITORUL

ASTRA GIURGIU - VIITORUL // VIDEO EXCLUSIV De ce au eșuat Denis Alibec și Ianis Hagi în Italia? Luigino Pellegrini dă verdictul: „Ar fi căzut dacă rămânea acolo pe propriile picioare”

Ianis Hagi și Denis Alibec au eșuat în Italia
Ianis Hagi și Denis Alibec au eșuat în Italia

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 13:50

În ziua în care Astra Giurgiu și Viitorul se întâlnesc în play-off-ul Ligii 1, Luigino Pellegrini, impresarul legendarului fost fotbalist Roberto Baggio, a analizat experiențele eșuate avute de Ianis Hagi și Denis Alibec în Italia. 

 

„Alibec ar fi putut evolua mai mult în străinătate. Dacă ar fi fost urmărit mai de-aproape de lumea din jurul lui, poate n-ar fi făcut greșelile pe care le-a făcut. Ar fi trebuit să fie protejat. Când Becali a început să tragă cu pușca în el, trebuia să fie protejat.

Probabil ceva s-a întâmplat ceva la Inter, poate nu a fost urmărit cum trebuie de cine l-a adus acolo”, a spus Luigino Pellegrini, la emisiunea GSP Live, întrebat de situația lui Denis Alibec, cel care nu a convins la Inter și s-a întors în fotbalul românesc.

Fin cunoscător al fotbalului italian, Luigino Pellegrini a vorbit și despre Ianis Hagi, o mare speranță a fotbalului românesc, dar care nu a reușit să se impună la Fiorentina. La fel precum Alibec, Ianis s-a întors în România, iar acum joacă la Viitorul, echipa tatălui său. 

„Gheorghe Hagi a făcut bine că l-a adus înapoi în Liga 1. Probabil tatăl a fost de părere că Ianis ar fi căzut dacă rămânea pe propriile picioare în Italia. Așa că l-a adus înapoi pentru a se clădi. Ianis e bun, dar tatăl lui știe să îl menajeaze foarte bine”.

 

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Devis Mangia, apărat de Luigino Pellegrini, fostul impresar al lui Roberto Baggio: „E un mare antrenor, dar i s-a făcut echipa praf. Asta e boala românului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
fairplayromania
fairplayromania  •  08 Aprilie 2019, 20:20
Postat de cpt.ahab pe 08 Aprilie 2019, 17:23

Are viziune și tehnică, dar calitățile astea-s sabotate de mișcarea în teren. Pare dezarticulat, nu are viteză, e slab la angajamentul fizic și caută contactul pentru a obține faultul. Nu se îmbumbă cu stilul jucătorilor din fotbalul avansat.

Viziune avea si Petre Ţutea....chiar tu ai enumerat 7 puncte slabe la el.... Pentru diviza B ar fi ok, în repriza 2-a, ca nu e capabil să ducă 90 min .

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  08 Aprilie 2019, 18:44

Pai e foarte simplu. Ianis a esuat din cauza comportamentului de pe teren, pe cand Alibec a esuat din cauza comportamentului din afara terenului.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Aprilie 2019, 17:23
Postat de fairplayromania pe 08 Aprilie 2019, 16:09

Ianis nu stie fotbal....asta e problema lui. Un jucator de nota 4 spre 5! Atît poate, atît stie .

Are viziune și tehnică, dar calitățile astea-s sabotate de mișcarea în teren. Pare dezarticulat, nu are viteză, e slab la angajamentul fizic și caută contactul pentru a obține faultul. Nu se îmbumbă cu stilul jucătorilor din fotbalul avansat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează