FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - HERMANNSTADT 1-0

ASTRA - HERMANNSTADT 1-0 // Alibec, antrenor-jucător în victoria cu Hermannstadt: „El mi-a spus ce să fac!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 19:11

Astra Giurgiu s-a impus în fața lui FC Hermannstadt, scor 1-0, și e la un pas de play-off. Mihai Butean (22 de ani) a marcat golul izbăvitor cu un șut superb din interiorul careului. 

„Alibec a venit cu ideea de la gol. La pauză a venit la mine și mi-a spus «fă-te că centrezi, vino în interior și șutează». Am avut încredere în el, am încercat și mi-a ieșit.

De mâine revenim la treabă și ne pregătim pentru meciul din Cupa României. Suntem foarte aproape să ajungem și în play-off, dar pentru asta trebuie să revenim la muncă de mâine”, a declarat Butean pentru Look TV. 

...despre Europeanul de tineret: „Vreau să iau totul pas cu pas, să joc meci de meci la Astra și să ajut la îndeplinirea obiectivelor. Dacă prind și convocarea la EURO, va fi un bonus pentru mine”.

Vezi și: 

ASTRA - HERMANNSTADT // VIDEO » Astra, pas DECISIV pentru play-off! Cum arată ACUM lupta pentru Top 6

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează