FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CFR 1-2

Astra iese la atac după înfrângerea cu CFR » Hațegan, principala țintă: "Am mai văzut asta prin anii '70. Probabil deranjăm pe cineva"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 23:01

Astra a pierdut pe teren propriu cu CFR Cluj, 1-2, iar giurgiuvenii au fost extrem de virulenți la finalul partidei, acuzând arbitrajul lui Ovidiu Hațegan, cel care a anulat un gol al gazdelor în minutul 2. 

" Dacă golul nostru nu era anulat în minutul 2, cred că am fi câștigat azi. Nu a fost absolut nimic, nu pot să înțeleg decizia arbitrului. Nici nu l-am atins pe Arlauskis, a fost gol valabil 100%. A fost un gol frumos, nu pot să înțeleg cum în Liga 1 sunt asemenea greșeli.

Ce explicații să cerem? N-avem ce să facem! Deranjăm fiind acolo sus în clasament, probabil unora nu le convine unora", a declarat Azdren Lllullaku la finalul partidei la TV Telekom Sport, albanezul fiind chiar cel care reușise să înscrie pentru Astra la acea fază. 

În al doilea minut al partidei, Llullaku a înscris cu capul în urma unui corner. Totuși, Hațegan a luat hotărârea să nu valideze golul, considerând că albanezul l-a incomodat pe goalkeeper-ul Arlauskis.

"Ne-am confruntat cu atâtea probleme. De parcă totul nu era de ajuns, ne-am trezit și cu gol anulat în primele minute. Am câștigat două meciuri la rând într-o manieră categorică, apoi au început problemele noastre, în special cele legate de accidentări.

Hațegan a încercat să fie perfecționist, am mai văzut asta prin anii '70, să iei o decizie, apoi să o întorci. Sigur deranjăm pe cineva, am spus-o încă de etapa trecută" Gheorghe Mulțescu, antrenor Astra

Citește AICI cronica partidei Astra Giurgiu - CFR Cluj 1-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
minell73
minell73  •  07 Octombrie 2018, 13:56
Postat de minell73 pe 07 Octombrie 2018, 13:55

Nemernicii astia de arbitrii ar trebui dati in judecata. Dupa un meci in care gresesc voit sau nevoit, trebuie sa se intample ceva si cu ei. Si in trecut, au fost campioane la noi care au fost ajutati de arbitrii.

Ajutate*

minell73
minell73  •  07 Octombrie 2018, 13:55

Nemernicii astia de arbitrii ar trebui dati in judecata. Dupa un meci in care gresesc voit sau nevoit, trebuie sa se intample ceva si cu ei. Si in trecut, au fost campioane la noi care au fost ajutati de arbitrii.

960317577335949
Andrei Dorin  •  07 Octombrie 2018, 12:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează