FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Astra nu se teme jocul cu FCSB: "Şi în tur s-a discutat că menejează jucători, dar am identificat 7-8 campioni în teren"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 11:14

Edward Iordănescu e pregătit pentru meciul cu FCSB din etapa a 19-a și e convins că roș-albaștrii vor evolua cu prima echipă împotriva giurgiuvenilor.

"Cu Steaua va fi un meci foarte greu, împotriva unui adversar care în orice moment poate să alinieze două echipe competitive. Au foarte multă calitate individuală. Sunt mulți jucători care în trecut au îmbrăcat tricoul Astrei și vin ca acasă, sunt familiarizați cu terenul, cu stadionul, tot ce înseamnă Astra.

Trebuie să răspunzi cu un joc de echipă foarte bun, să nu greșești, să fii combativ, să ai intensitate în joc și să fii foarte pragmatic. Steaua va fi cu siguranță echipa care pleacă drept favorită. Nu înseamnă că nu vom avea șansa noastră. Și în tur s-a discutat despre faptul că s-au menajat anumiți jucători, dar eu am identificat că erau 7 sau 8 foști campioni în teren.

Are soluții, nu îmi fac eu griji pentru Steaua, trebuie ca noi să arătăm bine și să eliminăm această presiune. Vom vedea dacă vom merita să fim în play-off, mai ales că acesta nu e obiectivul nostru, ci reconstrucția. Trebuie să eliminăm greșelile individuale. E greu să produci un rezultat bun cu Steaua, dacă nu le elimini", a declarat Edi Iordănescu, la TV Digi Sport.

Astra ocupă ultimul loc care asigură prezența în play-off, locul 6, fiind la 4 puncte de Dinamo, echipă care ocupă poziția a 7-a.

clasament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sexilian
sexilian  •  21 Noiembrie 2017, 17:48

sa te vedem boneta.........

ray51
ray51  •  21 Noiembrie 2017, 14:50

Depinde ce vrea patronul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează