FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - POLI IAȘI 1-2

ASTRA - POLI IAȘI 1-2 // VIDEO Moldovenii au întors scorul cu un om în minus! Meci cu lacrimi, suspendări și o posibilă schimbare de antrenor » Clasamentul actualizat

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 12:59

Poli Iași s-a impus în deplasarea de la Astra Giurgiu, scor 2-1. Formația lui Flavius Stoican a întors scorul în numai 8 minute, deși a jucat mai bine de o repriză în inferioritate. Mulțescu bifează a treia înfrângere consecutivă în Liga 1 și e în pericol să fie demis. 

Neluț Roșu a semnat cea mai mare ocazie a primei reprize, în minutul 20. A fost găsit perfect cu o centrare din flancul drept, dar lovitura de cap a fost insuficient de bine plasată. Patrick Petre a răspuns la acțiunea imediat următoare cu un șut din afara careului de 16 metri.

Andrei Sin a fost eliminat în minutul 41, pentru al doilea cartonaș galben, după un fault asupra lui Mrzljak. Fundașul lui Flavius Stoican s-a îndreptat spre cabine în lacrimi. Astra a fructificat imediat superioritatea. Valentin Gheorghe a trimis mingea în poartă în minutul 43, la o fază inițiată de Denis Alibec.

Poli Iași a început curajos repriza secundă. Platini a șutat puternic, dar pe direcția lui Lazar. Denis Alibec a lovit bara pe contraatac, fază la care Begue a văzut cartonașul galben pentru simulare. Același Platini a reușit să puncteze în minutul 51 cu o lovitură plasată.

Apoi, la 8 minute, centrarea lui Platini l-a lovit pe Belu Iordache în mână, iar centralul George Rădulescu a dictat lovitură de la 11 metri. Andrei Cristea a transformat cu siguranță.

Astra a presat, dar Alibec și Mrzljak nu au fost preciși. Cu 8 minute înaintea expirării timpului regulamentar, Kamer Qaka a fost sancționat cu cartonașul galben pentru o contră cu fotbaliștii giurgiuveni și va rata meciul de etapa viitoare cu fosta formație, FCSB. Prelungirile partidei au adus o șansă rarisimă de egalare, însă camerunezul Jacques Zoua a trimis cu capul pe lângă poartă din doar 4 metri. 

Astra rămâne pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Poli Iași urcă pentru moment până pe 8, la 3 puncte în spatele adversarei de astăzi. 

CLASAMENTUL ACTUALIZAT

clasament

Astra - Poli Iași 1-2
Au marcat: V. Gheorghe '44 / Platini '51, A. Cristea '59 (pen.)

echipele de start

Astra: Lazar - Belu Iordache, Bejan, Cestor, Radunovic - Mrzljak - Begue, N. Roșu, I. Biceanu, V. Gheorghe - Alibec
Rezerve: Silva Santos - Butean, R. Moise, R. Crișan, Bahamboula, L. Buș, Daogari
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Iași: D. Rusu - Gallego, Ov. Mihalache, Frăsinescu, Sin - Qaka - Sanoh,Soares, D. Flores, P. Petre - A. Cristea
Rezerve: Cobrea - Bădic, Chelaru, Zaharia, Panțîru, Enoh, Bekui
Antrenor: Flavius Stoican

Stadion: Marin Anastasovici, Giurgiu
Arbitru: George Rădulescu // Asistenți: Daniel Hulubei, Imre-Laszlo Bucsi 

Clasament Liga 1

 clasament

Programul etapei 

Vineri: CSU Craiova - Sepsi 1-1
Sâmbătă:
15:00 Astra - Poli Iași
18:00 Viitorul - Concordia Chiajna
21:00 CFR Cluj - Călărași
Duminică:
17:30 Hermannstadt - FC Botoșani
21:00 Dinamo - FCSB
Luni, ora 21:00 Gaz Metan - FC Voluntari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
lapusneanul
lapusneanul  •  10 Noiembrie 2018, 17:58
Postat de randdoom pe 10 Noiembrie 2018, 17:17

cu blatul ala infect de la voluntari,astia de la *** se mentin deasupra linii de retrogradare. pacat. oricum,cat noroc au avut blatistii astia cu faptul ca au egalat in ultimul minut pe Steaua,au batut in ultima secunda pe hermanstda si in ultima secunda pe voluntari. sunt 5 puncte. fara alea 5 puncte acuma aveau 11 puncte si erau pe loc de retrogradare. pacat. dar totul in viata se plateste,poate o sa piarda si mai mult puncte in ultimele secunde,trebuie sa se echilibreze in urmatoarele etape.

qaka si -a respectat cuvantul dat :), a luat galben sa nu joace cu fecesebe.....prostalaule care vezi numai blaturi..hahaha

zagna
zagna  •  10 Noiembrie 2018, 17:58

Marele halibec nu a jucat ? Si nu a dat gol, a luat si bataie ...

mamaya
mamaya  •  10 Noiembrie 2018, 17:25

am impresia ca ne-am obisnuit sa jucam in 10...suntem plini de rosii si de suspendari :/

Vezi toate comentariile (6)
Comentează