FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

ASTRA // VIDEO Vahid Hambo, supranumit „Zlatan al Finlandei”, și-a început recitalul în România! „Dublă” în doar 7 minute în Cupa României

Hambo, stânga FOTO: Astra Giurgiu
Hambo, stânga FOTO: Astra Giurgiu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 18:32

Atacantul finlandez Vahid Hambo (24 de ani) a sosit la Astra Giurgiu la începutul lunii februarie și pare să se fi adaptat rapid.

Cel poreclit „Ibrahimovic” a marcat o „dublă” în primele 7 minute ale „sfertului” de Cupă dintre Astra și Dunărea Călărași (Detalii despre meci AICI!).

Hambo a venit gratis de la Rovaniemen Palloseura (Finlanda).

Vârful are un trecut interesant. La 17 ani a fost cumpărat de Sampdoria cu 150.000 de euro și trimis la echipa Primavera. Nu a confirmat, iar după două sezoane s-a întors în Finlanda, la Ilves. Evoluțiile din competiția internă l-au propulsat din nou în atenția echipelor din campionatele importante, fiind cumpărat de Brighton, dar cedat ulterior în țara natală, după ce nu s-a adaptat nici în Anglia.

12 goluriîn 10 meciuri are Hambo pentru selecționatele de tineret și juniori ale Finlandei

Zlatan al Finlandei

Vahid Hambo, atacant de 1.93 metri, a atras atenția tuturor prin execuțiile sale acrobatice, căpătând supranumele de „Zlatan al Finlandei”. Vezi în clipul de mai jos momente din cariera vârfului:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  28 Februarie 2019, 06:12

Cat de sensibili sunt astia de la gsp haha

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  27 Februarie 2019, 20:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thebluestlion
thebluestlion  •  27 Februarie 2019, 18:44

Are cifre la goluri cam cât un mijlocaș defensiv pe transfermarkt băiatul asta :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează