FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 1-4

ASTRA - VIITORUL 1-4 // Ioan Niculae, criză de nervi după înfrângerea Astrei: „Intru în grevă! Jucătorii mai trebuie să și dea, nu doar să ceară”

Ioan Niculae
Ioan Niculae

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 21:37

După Astra - Viitorul 1-4, Ioan Niculae, patronul Astrei, a fost extrem de nervos și a anunțat că va intra și el în grevă, fiind nemulțumit de atitudinea jucătorilor lui Costel Enache.

"Intru şi eu în grevă. Nu mai vin. Îi las să facă ce cred ei de cuviinţă, pentru că în afară de a cere mai trebuie să şi dea. Dar asta nu înseamnă că îi punem la zid”, a declarat Ioan Niculae.

Decizia lui Ioan Niculae vine după ce jucătorii Astrei au făcut grevă înainte de meciul cu CFR Cluj, fiind nemulțumiți de faptul că nu și-au primit salariile timp de 3 luni, iar conducerea clubului le-a cerut să semneze documente prin care îşi dau acordul ca plata să fie amânată pentru încă o lună.

Vezi și:

Gol fabulos marcat de Alibec » Cursă de 45 de metri și slalom printre adversari!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
131624217670160
Geani Muraru  •  09 Aprilie 2019, 10:55

Da cand si-a luat-o de la FCSB de ce nu a facut crize de nervi ca au jucat ca niste cizme

popescu222
popescu222  •  08 Aprilie 2019, 23:38

Ce *** de om, ce cinism la *** asta. Deci nu-i plateste 3 luni, oamenii sunt apasati si suparati, pierd meciul, iar el zice 'pai cum sa va platesc daca nu jucati bine'? Chiar nu exista lege in tara asta, care sa protejeze angajatul? Orice nenorocit isi poate trata angajatii ca sclavi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauacampioana1
steauacampioana1  •  08 Aprilie 2019, 23:08

cand te gandesti ca blatistii astia *** cu cfr. la cum joaca cfr,astra numai daca facea blat nu reusea sa scoata macar un egal cu ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează