FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 3-0

ASTRA - VIITORUL 3-0 // Gică Hagi nu înțelege de ce a fost Alibec îndepărat de la FCSB: „Ce vrei de la fotbal atunci? Doar bătaie sau luptă?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 09:50

Denis Alibec (28 de ani) a marcat două goluri în victoria obținută de Astra în fața Viitorului, scor 3-0. Gică Hagi își laudă fostul elev. 

„Sunt convins că e foarte bun. Depinde de el totul, nu de alţii. Să nu se mai uite la alţii, la nimeni, să se uite numai la el. Ştie atât de mult fotbal şi atât de bun fotbalist e, încât nu cred că unui antrenor poate să nu-i placă de el. Nu ai cum. Ce vrei de la fotbal atunci? Doar bătaie sau luptă? Mai trebuie să ai şi creativitate.

El e unul dintre jucătorii mari ai noştri. Are şi el vina lui, o parte mare din vină. Nu vede că problema e numai la el. Depinde numai de Alibec, nu depinde de altcineva. Când va înţelege lucrul ăsta, eu cred că va fi pe drumul cel bun”, a declarat Hagi în conferința de presă de la finalul eșecului cu Astra Giurgiu.

Denis Alibec s-a despărțit de FCSB în iulie 2018, după un conflict cu antrenorul Nicolae Dică.

8a fost nota primită de Alibec în Astra - Viitorul 3-0

23de  meciuri are Alibec în tricoul Viitorului, în sezonul 2012/2013

Vezi și: 

Hagi acuze la adresa lui Kovacs: „ În minutul 1 îi dă cartonaș căpitanului!” + Ce jucător l-a nemulțumit: „Era cu mintea în altă parte”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  10 Februarie 2019, 08:29

***. Puneti o piza cu alibec in tricoul astrei. El nu mai joaca la infractori.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează