FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL

ASTRA - VIITORUL // VIDEO+FOTO Gol fabulos marcat de Denis Alibec » Cursă de 45 de metri și slalom printre adversari!

Denis Alibec, Astra - Viitorul // Captură: TV Telekom Sport +18   FOTO
Denis Alibec, Astra - Viitorul // Captură: TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 19:18

Denis Alibec, atacantul de 28 de ani al celor de la Astra, a marcat un gol spectaculos în meciul Astra - Viitorul, din etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1.

Denis Alibec a marcat în minutul 34 al meciului, la scorul de 2-0 pentru Viitorul. Atacantul a primit mingea la 55 de metri de poarta adversă și a plecat într-o cursă solitară. 

denis alibec 6 +19 FOTO

Alibec a profitat de marcajul larg al jucătorilor de la Viitorul și de faptul că nu a fost atacat de aceștia și a pătruns până în careul lui Arpad Tordai. Atacantul a trecut printre doi adversari și a șutat la colțul lung, de la 11 metri.

Vezi AICI VIDEO cu golul lui Denis Alibec

5goluri în 22 de meciuri are Alibec în acest sezon

Vezi AICI desfășurarea liveTEXT a meciului Astra - ViitorulAICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fairplayromania
fairplayromania  •  08 Aprilie 2019, 19:52
Postat de minell73 pe 08 Aprilie 2019, 19:44

Astra practica antifotbal in play-off din pacate. Pana la play-off,chiar imi placea jocul lor. Acum parca este o echipa ce joaca pentru salvarea de la retrogradare.

Ce rusine de aranjamente,blaturi,omenii.... Daca îl lăsaţi pe Alibec sa dea si el un gol, atunci vă dăm cele 3 puncte, zise Becali către Hagi... adica Cizderada către Limasol,cele 2 echipe care ne reprezinta in Europa...

minell73
minell73  •  08 Aprilie 2019, 19:44

Astra practica antifotbal in play-off din pacate. Pana la play-off,chiar imi placea jocul lor. Acum parca este o echipa ce joaca pentru salvarea de la retrogradare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează