FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 3-0

ASTRA - VIITORUL // VIDEO + FOTO Început îngrozitor de aventură în Liga 1 pentru fostul căpitan al juniorilor lui Ajax! Două meciuri, două gafe

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +4   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 22:01

Astra a trecut de Viitorul, scor 3-0, în etapa cu numărul 23 din Liga 1. Fundașul olandez Bas Kuipers (24 de ani) a fost eliminat în minutul 43, la scorul de 1-0 pentru giurgiuveni. 

Vezi VIDEO cu eliminarea 

Începutul de aventură în România nu este tocmai unul reușit pentru fostul căpitan al juniorilor lui Ajax Amsterdam. Jucătorul remarcat de George Ogăraru și adus în iarnă de la Ado Den Haag a văzut direct cartonașul roșu din partea centralului Istvan Kovacs, după o talpă aplicată pe glezna francezului Julien Begue, marcatorul golului de 1-0. 

Kuipers văzuse și un cartonaș galben, în minutul 29, după o neglijență comisă în preajma careului de 16 metri. 

+5 FOTO

Bas Kuipers a comis-o și în primul meci din 2019, contra celor de la CS U Craiova, meci încheiat cu o remiză albă. În urma unui duel în careu cu bosniacul Elvir Koljic, centralul partidei a dictat lovitură de la 11 metri, ratată de același Koljic.

Vezi și: 

ASTRA - VIITORUL // VIDEO+FOTO Capodoperă în Liga 1! Julien Begue a deschis scorul cu Viitorul printr-o execuție SCLIPITOARE

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
turbozero
turbozero  •  09 Februarie 2019, 10:02

*** :))))))) baga-i si pe astia-n B ogararule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează