FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Atac devastator la Florin Gardoș în această seară: "E o ciorbă reîncălzită! N-a fost niciodată nemaipomenit, stați liniștiți" » Ce declara acum 5 ani este uluitor

FOTO: facebook.com/UCVOficial/
FOTO: facebook.com/UCVOficial/

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 22:44

Împrumutat în această săptămână de Southampton la U Craiova, fundașul Florin Gardoș (29 de ani) a fost făcut praf de Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF. 

"Gardoș e o ciorbă reîncălzită. Ciorbele reîncălzite nu sunt la fel ca cele calde. Gardoș n-a avut niciodată o cotă nemaipomenită, stați liniștiți. N-avea nici viteză mare, făcea pași mari. Iar după aceea accidentare îi e foarte greu să revină", a spus Dragomir, la TV Digi Sport .

Discursul lui "Corleone" e schimbat însă radical față de acum 5 ani. Pe vremea când evolua la FCSB, Gardoș era ridicat în slăvi de Dumitru Dragomir

"Gardoș o să fie un jucător de preț mare. Dă bine cu capul, lovește cu ambele picioare și face alunecări bune. Va fi vândut cu bani mai mulți decât Chiricheș, e peste el! Știu că o echipă din Germania și două din Anglia sunt interesate de el. Eu le-am spus că o să coste peste 15 milioane.

Dacă Gardoș s-ar fi născut în Germania, făcea 40-50 de milioane de euro", declara Dragomir în 2013.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
ren999
ren999  •  23 Februarie 2018, 16:28

atac SOC si GROAZA la florin gardos. un fost puscarias vorbeste pe limba lui de la scornicesti. N-O SATZ VINA sa CREZI. fa neaparat CLICK!

deuxex
deuxex  •  23 Februarie 2018, 15:09

Bre, nea Mitica, Ramasasi fara pastile? Saracu', nu ii mai ajung banii de medicamente. Du-te, bre, si cerseste ceva de la Jiji. Oh, stai, de fapt tu chiar asta faci!

dansy
dansy  •  23 Februarie 2018, 14:47

Mitica cine crezi ca mai asculta un hot ca tine.Mai esti si prostanac.Pai ciorba reincalzita este rece?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează