FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Atac fără precedent la adresa lui Alibec: "E un răsfățat! E păcat că e gras"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 16:33

Liță Dumitru, fost jucător la Steaua, a vorbit despre atacantul Denis Alibec și l-a criticat pe atacant, despre care a spus că este răsfățat și gras.

"Alibec este un răsfățat. Păcat că este gras și nu își folosește calitățile pe care le are. Are calități să plece în Occident. Dacă nu slăbește și nu-și folosește calitățile, să nu creadă că rezistă la o echipă tare de afară.

Degeaba își face iluzii. O să se întoarcă repede, cum s-au întors atâția", a spus Liță Dumitru pentru ziarul Libertatea.

2.000.000 €a plătit Gigi Becali pentru a-l aduce pe Alibec de la Astra

Venit în iarnă la FCSB, Alibec, 25 de ani, a marcat 7 goluri în 12 meciuri, jucate în toate competițiile.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
danut1971
danut1971  •  26 Aprilie 2017, 20:34

la fcsb sunt numai epave si aluibec e cea mai mare epava dupa el urmeaza bizonul betivul tamas ingamfatul pintilii marioneta reghemblat puscariasul *** si ceilalti condusi de puscariasul sef becali

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

434943070015910
Servinston Patrunjel  •  26 Aprilie 2017, 18:59

Alibec, Gnohere, Reghe, Pintilii si Tamas au ajuns ca niste schelete, vai de capul lor sarmanii, restul de la FCSB sunt prea grasi pentru fotbal...

ortega
ortega  •  26 Aprilie 2017, 18:50

Crăițoiule , iar ești la butoane ? Sau ești gras și tu ? Că nu te cunosc ... Oricum ai grăsime pe creier , să cenzurezi chiar orice bășcălie la adresa *** ficisibi ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează